Олена Шабашкевич призначена директором з розвитку інтернет-проектів «Медіа Група Україна»

Published Fr, 23 June, 14:34

З червня до команди професіоналів «Медіа Група Україна» приєднався досвідчений менеджер і фахівець Олена Шабашкевич.

На позиції директора з розвитку інтернет-проектів Олена буде формувати стратегію розвитку цифрових медіа та забезпечувати повний цикл підтримки бізнесу Медіа Групи в інтернет. Олена має понад 15 років управлінського досвіду в таких компаніях, як KP-Media, New Frontier Media Group, Linea12-ETC, UMH Digital Ventures. З 2011 року працювала директором проекту Bigmir.net.

Олена Шабашкевич

Євген Лященко, директор медіа-холдингу «Медіа Група Україна»: «Розвиток цифрових активів Групи - одне з ключових завдань, яке стоїть перед нашим бізнесом. В управлінні Групи знаходиться пул ресурсів з величезним потенціалом: це, перш за все, сайти Сегодня.ua і Vogue.ua, представництва наших ТВ-каналів в YouTube і соцмережах. Це багатотисячна аудиторія, яку ми маємо намір і надалі збільшувати за рахунок виробництва якісного контенту. Шукати і реалізовувати способи ефективної монетизації, виводити наші інтернет-проекти на рівень рентабельності і прибутковості - це те бізнес-завдання, яке Група ставить перед Оленою. Досвід і компетенції Олени дозволяють нам розраховувати на реалізацію наших найсміливіших планів».

Олена Шабашкевич, директор з розвитку інтернет-проектів «Медіа Група Україна»: «Нові медіа та сайти Медіа Групи Україна вже сьогодні є в багатьох сегментах законодавцями моди і трендів, взаємодіють з багатомільйонною аудиторією. Розвивати такі ресурси - виклик і амбітне завдання для мене. Впевнена, що з командами професіоналів, які працюють в проектах Групи, ми зможемо досягти поставлених цілей».