Нове призначення на телеканалах «Футбол 1»/«Футбол 2»

Published Tue, 11 July, 11:28

Керівником відділу з розвитку бренду телеканалів «Футбол 1»/«Футбол 2» призначена Сабіна Абляєва, яка раніше обіймала посаду начальника відділу зі зв'язків з громадськістю та пресою каналу «Україна».

«Ми раді, що Сабіна долучилася до нашої команди. Телеканали «Футбол 1»/«Футбол 2» є унікальним продуктом на ринку українського телебачення. Розвивати наш динамічний бренд і вдосконалювати комунікації з нашою відданою, але дуже вимогливою аудиторією  дуже відповідальний і водночас творчий процес, яким вона тепер керуватиме» зазначив Олександр Денисов, директор телеканалів «Футбол 1»/«Футбол 2».

Основним завданням нового керівника буде формування і управління стратегією розвитку бренду телеканалу і його продуктів, а також розробка та проведення ефективних промокампаній, розвиток бренду каналів «Футбол 1»/«Футбол 2» в сегменті HoReCa.

«Футбол для Сабіни - не є новою галуззю. У партнерстві каналу «Україна» і каналів «Футбол 1»/«Футбол 2» вона забезпечувала PR-підтримку міжнародних футбольних чемпіонатів, матчів нашої збірної, матчів за участю українських футбольних клубів-лідерів, які регулярно показує канал «Україна». Робота з брендом каналів «Футбол 1»/«Футбол 2» в середовищі 360 медіа - це нове і амбітне завдання. І я рада, що для свого кар'єрного зростання і розвитку вона обрала наші спортивні канали»,  коментує Ольга Захарова, директор зі стратегічного маркетингу «Медіа Групи Україна».

_DSC3725a

Сабіна Абляєва має значний досвід у галузі зв'язків з громадськістю. Три роки очолювала відділ зі зв'язків з громадськістю на телеканалі «Україна» і близько 6 років працювала в найбільших міжнародних PR-агентствах.