Євген Бондаренко призначений директором «Медіа Групи Україна»

Published Mon, 10 June, 10:33

Євген Бондаренко

З 10 червня 2019 року директором «Медіа Групи Україна» призначено Євгена Бондаренка. Останні 7 років Євген посідав пост головного операційного директора в Групі StarLightMedia.

Євген Бондаренко, директор «Медіа Групи Україна»: «Очолити «Медіа Групу Україна» сьогодні – величезна честь і відповідальність. Медіа Група успішна, вона об'єднує унікальний портфель активів і команду професіоналів. Найближчим часом нам важливо визначитися з пріоритетами і стратегією подальшого розвитку. Але що точно можу сказати вже зараз: ми будемо рухатися вперед і розвивати ринок та індустрію, якій я присвятив багато років свого життя і, безумовно, зацікавлений в подальшій реалізації проектів, спрямованих на її системне поліпшення. Це цікаве і водночас складне завдання, яке дійсно надихає та мотивує».

Олександр Баринов, голова наглядової ради «Медіа Групи Україна»: «Світ стає глобальним, цінність контенту підвищується, індустрія медіа переживає фундаментальну трансформацію. По суті, у нас на очах формується нова індустрія. І традиційним гравцям, які посідають лідерські позиції в галузі, важливо не лише відповідати на виклики, але й самим ініціювати ці зміни. «Медіа Група Україна» – наймолодша і найамбітніша медіа-група в країні з креативною і мотивованою командою. Я впевнений, що досвід і системний підхід в управлінні бізнесом Євгена Бондаренка виведуть наш медіа-холдинг на новий виток розвитку і дозволять примножити досягнення».

Як повідомлялося раніше, Євген Лященко прийняв рішення піти з компанії і розвивати кар'єру поза Групою.

Євген Бондаренко з 2012 року обіймав посаду головного операційного директора в групі StarLightMedia.

З 2006 року працював директором з управління ефективністю в групі EastOne, де відповідав за процеси стратегічного розвитку і підвищення операційної ефективності активів, в тому числі медійних.

До цього Євген був заступником директора з планування та управління ефективністю діяльності в групі компаній «ТНК-ВР Україна».

Трудову діяльність розпочав у 1997 році, займав керівні посади в сфері фінансів, обліку і аудиту в різних компаніях.

Має вищу економічну освіту і два дипломи MBA: WU Executive Academy, Vienna University of Economics and Business (Австрія) і Carlson School of Management, University of Minnesota (США).