«Медіа Група Україна» отримала права на видання журналу Vogue в Україні

Опубліковано Пн, 5 жовтня 2015, 15:10

vogue-logo

Журнал Vogue в Україні буде випускатися «Медіа Групою Україна» за ліцензійною угодою з Condé Nast International. Першим спільним номером стане жовтень 2015 року.

«Сьогодні ми раді оголосити, що «Медіа Група Україна » підписала ліцензійну угоду з Condé Nast, згідно з якою ми будемо видавати журнал Vogue в Україні. Для нас велика честь і відповідальність стати бізнес-партнером всесвітньо відомого видавничого дому Condé Nast і розвивати в Україні такий потужний бренд, як Vogue. Український медіаринок, як і економіка в цілому, зараз переживає дуже непрості часи. Проте ми віримо в його майбутнє, і наша інвестиція - тому пряме підтвердження", - зазначив Олександр Барінов, голова наглядової ради «Медіа Групи Україна».

«Рішення випускати Vogue Україна повністю відповідає стратегії розвитку нашого холдингу», - коментує угоду директор «Медіа Групи Україна» Євген Лященко. - «Медіа Група Україна» прагне бути лідером у всіх сегментах своєї присутності. Vogue - безумовний лідер свого сегменту. Ми раді, що до нас приєднується команда професіоналів, і ми прагнемо не тільки зберегти всі кращі традиції Vogue в Україні, але й досягти значних успіхів у розвитку проекту в майбутньому. Наша компанія відповідальна в своїх рішеннях, і ми можемо запевнити читачів і рекламодавців, що забезпечимо якість, що відповідає вимогам партнера - видавництва Conde Nast».

«Місія Vogue відображати в моді культуру і світ, який нас оточує, тому наша команда завжди створювала особливий журнал - журнал з українським характером, українськими героями і колоритом. Наша мета залишається незмінною - бути виданням №1 про моду і красу. Ми раді, що наш новий партнер «Медіа Група Україна» є досвідченим стратегічним інвестором на медіаринку. Впевнена, що невдовзі ми зможемо озвучити наші спільні амбітні плани розвитку проекту», - заявила Маша Цуканова, головний редактор журналу Vogue в Україні.

Журнал Vogue в Україні був запущений в червні 2012 року і став одним з 21 міжнародних видань "біблії моди". Vogue також виходить у США, Великобританії, Франції, Італії, Німеччини, Іспанії, Росії, Японії, Китаї, Тайвані, Мексиці та Латинській Америці, Кореї, Бразилії, Греції, Австралії, Португалії, Індії, Туреччини, Нідерландах та Таїланді.

Власником медіа-холдингу ТОВ «Медіа Група Україна»

є АТ «Систем Кепітал Менеджмент»