Медіа Група Україна отримала 11 премій «Телетріумф»

Опубліковано Пт, 9 грудня 2016, 14:51

8 грудня були оголошені лауреати національної телевізійної премії «Телетріумф 2016». Вже другий рік поспіль «Медіа Група Україна» отримала максимальну кількість нагород серед медіагруп - 11: телеканал «Україна» - 5, спортивні телеканали «Футбол 1» / «Футбол 2» - 3, регіональний канал «Донбас» - 1, дніпровський «34 канал» - 2.

У 2016 році на здобуття премії було подано 307 робіт, 167 з них – у національних та регіональних номінаціях – пройшли до фіналу. Заявки оцінювало 129 членів журі, з яких окремий пул займався регіональними телепроектами.

Загальнонаціональний канал «Україна» отримав п’ять премій:

• Суспільно-соціальне ток-шоу – «Говорить Україна»;
  • Телевізійний художній фільм/міні-серіал – «Чорна квітка», (виготовлений кінокомпанією Fresh Production на замовлення телеканалу «Україна»);
  • Акторка телевізійного фільму/серіалу (виконавиця жіночої ролі) - Іванна Сахно, «Чорна квітка», (виготовлений кінокомпанією Fresh Production на замовлення телеканалу «Україна»);
  • Режисер/постановник (режисерська група) телевізійного художнього фільму/серіалу - Роман Барабаш, «Чорна квітка» (виготовлений кінокомпанією Fresh Production на замовлення телеканалу «Україна»);
  • Режисер/постановник (режисерська група) телевізійного документального фільму - Володимир Рибась, Ілларіон Павлюк, Олег Рогожа, «Лазуровий пил» (виготовлений продакшен-компанією IVORY Films на замовлення телеканалу «Україна»).

Телеканали «Футбол 1» / «Футбол 2» зібрали усі спортивні нагороди:

• Спортивна програма - «Великий Футбол. Євро-2016»;
  • Ведучий/ведуча спортивних програм - Олександр Денисов, «Великий Футбол. Євро-2016»;
  • Спортивний коментатор - Віктор Вацко, матч Євро-2016 Україна – Польща.

Регіональна Медіа Група:

• Документальний фільм – регіон – «Всупереч. Місія», 34 канал, Дніпро;
  • Інформаційна програма — регіон – «Деталі», 34 канал, Дніпро;
  • Ведучий/ведуча програми будь-якого формату — регіон - Юлія Міншакірова, «Время новостей Донбасса», «Донбас», Донецьк-Київ.

Teletriumf

Ольга Захарова, Директор із стратегічного маркетингу «Медіа Група Україна»: «Церемонія нагородження премії «Телетріумф» - це завжди надзвичайно хвилююча мить. Так, ми всі працюємо заради наших глядачів, але визнання колег теж надзвичайно важливе. Цього року «Медіа Група Україна» отримала найвищі оцінки від професійного журі премії в 11 номінаціях. Це абсолютний рекорд для нас за всю історію премії «Телетріумф». Дякуємо командам усіх наших телеканалів-переможців, продакшенам, які працювали разом з нами - Fresh Production та IVORY Films. Отримані нагороди – це заслуга кожного з наших колег. Також щиро вдячні творчим командам проектів і творчим особистостям, колегам, які стали номінантами від нашої медіа-групи, увійшовши до ТОП-3 у відповідних телевізійних категоріях. Це серйозна заявка на майбутній успіх, це творчий ресурс для розвитку наших каналів і утримання лідерства. Пишаємося та бажаємо досягання нових горизонтів та нових перемог».

Нагадуємо, у шорт-лист номінантів премії «Телетріумф» 2016 увійшли 25 проектів і представників «Медіа Групи Україна» в 22 номінаціях.

Власником медіа-холдингу ТОВ «Медіа Група Україна»

є АТ «Систем Кепітал Менеджмент»