Провайдер супутникового телебачення Xtra TV розширюється

Опубліковано Ср, 21 грудня 2016, 13:15

З 21-го грудня 2016 року Xtra TV запропонує своїм абонентам 47 телеканалів, у тому числі 10 в HD. Провайдер орієнтований на тих, у кого є «тарілка-горинич», яка може отримувати сигнал з кількох супутників одночасно. Тепер до вже відомих супутників Astra і Amos приєднається новий гравець – супутник Eutelsat 9B, на якому розташується більшість нових телеканалів.

Xtra TV запропонує глядачеві найпопулярніші телеканали, які наразі представлені на українському ринку – канали груп FOX, Discovery, National Geographic, Viasat, Sony, Футбол 1, Футбол 2 у HD та ін. Xtra TV збереже популярне тематичне пакетування телеканалів. І, після довгої перерви, запропонує абонентам підключення до всіх стандартних тематичних пакетів водночас за єдиною оптимальною ціною.

Ретрансляція через супутник 9B здійснюється в тестовому режимі та технічно забезпечується компанією Eutelsat.

Георгій Барзашвілі, директор ТОВ «Діджитал Скрінз» (володіє торговою маркою Xtra TV, входить в Медіа Групу Україна): «Останні півтора року провайдер Xtra TV крок за кроком йде до того, щоб стати провідною українською DTH-платформою з найкращими контентом і ціною. Сьогодні ми починаємо один із найбільш значущих етапів цього шляху. І, безумовно, не останній».

Олексій Куракін, директор з розвитку бізнесу Медіа Групи Україна: «Медіа Група Україна стратегічно розвиває супутниковий бізнес в сегменті DTH. Нашим багаторічним надійним партнером є компанія SES, з якої ми продовжуємо зміцнювати стратегічне співробітництво. І тепер ми розпочинаємо партнерство з компанією Eutelsat. Xtra TV за своєю початковою концепцією – мультисупутникова платформа, тож ми маємо намір і надалі використовувати це як перевагу і можливість для розвитку. Ми перші, хто повірив у новий супутник Eutelsat 9B, і вважаємо це далекоглядним рішенням».

Власником медіа-холдингу ТОВ «Медіа Група Україна»

є АТ «Систем Кепітал Менеджмент»