Вікторія Корогод очолила ТРК «Україна»

Опубліковано Ср, 1 лютого, 18:05

Протягом останніх двох років Вікторія займала посаду операційного директора ТРК «Україна». Євген Лященко, який поєднував обов'язки директора ТРК «Україна» і директора «Медіа Група Україна» до цього часу, зосередиться на стратегічному управлінні найбільшим медіа-холдингом країни - «Медіа Група Україна».

Євген Лященко, директор «Медіа Група Україна»:

«За час роботи в «Медіа Групі Україна» Вікторія Корогод зарекомендувала себе як досвідчений управлінець високого рівня, справжній професіонал своєї справи і надійний член команди. З гордістю можу сказати, що Вікторія - директор, який виріс всередині нашої команди та знає всю систему роботи каналу «Україна» і нашої ефірної групи в найдрібніших подробицях. Але, що особливо важливо для керівника такого рівня, Вікторію відрізняють не тільки сильні професійні навички і стратегічний підхід у роботі, а й уміння працювати з креативною командою, мотивувати співробітників на нові досягнення».

Вікторія Корогод

Вікторія Корогод, керівник ТРК «Україна»:

«Наше завдання - бути першими серед кращих. Для своїх глядачів ми завжди будемо пропонувати ексклюзивний, корисний і цікавий контент, гідний уваги наших відданих глядачів. Ще кілька років тому ми зробили стратегічний вибір - розвивати власне виробництво, і продовжуємо впевнено рухатися в цьому напрямку, розвиваючи інформаційне мовлення, форматні продукти та телесеріальне виробництво. Звичайно ж, все це було б неможливо без найціннішого, що є на нашому каналі - це співробітники. Ми зробимо все для того, щоб кожен з них пишався тим, що працює в найбільш згуртованій і творчій команді».

Вікторія Корогод закінчила Київський національний університет ім. Т. Г. Шевченка, економічний факультет, спеціалізовану програму PMD з фінансів і еккаунтингу Міжнародного інституту менеджменту. Також Вікторія пройшла навчання в The Chartered Institute of Management Accountants (CIMA). Працювала фінансовим директором на інших українських телеканалах. До команди каналу «Україна» приєдналася в 2012 році, зайнявши посаду фінансового директора. З 2014 року Вікторія Корогод - операційний директор каналу «Україна».

Власником медіа-холдингу ТОВ «Медіа Група Україна»

є АТ «Систем Кепітал Менеджмент»