«Медіа Група Україна» створює єдиний інформаційний мультиплатформовий бренд «Сьогодні»

Опубліковано Вт, 14 лютого, 11:23

З 14 лютого «Медіа Група Україна» запускає єдину масштабну новинну платформу - «Сьогодні». Телебачення, преса, діджитал - всі ці канали комунікації тепер будуть об'єднані в спільний інформаційний бренд.
logo_horizontal
В результаті синергії і активної взаємодії між інформаційним мовленням телеканалу «Україна», сайтом Сегодня.ua і газетою «Сегодня» буде здійснюватися максимальне інформування аудиторії 24 години на добу, 7 днів на тиждень під єдиним брендом - «Сьогодні».
Метою бренду «Сьогодні» є задоволення потреб широкої аудиторії в інформації при дотриманні основних цінностей, які залишаються незмінними - баланс думок, достовірність, громадські інтереси, незаангажованість і об'єктивність.
Євген Лященко, директор «Медіа Групи Україна»:
«Створення мультиплатформового новинного бренду «Сьогодні» - це етапні зміни, до яких ми давно готувалися і цілеспрямовано йшли. Наше завдання - донести глядачам і читачам необхідну їм інформацію оперативно і зручним для них каналом, відповідаючи при цьому за її якість. Саме тому було прийнято рішення про створення єдиного новинного бренду «Сьогодні»».
Олексій Мустафін, генеральний продюсер інформаційного мовлення «Медіа Групи Україна»:
«У наш час стираються колись непорушні кордони між медіа. У сучасному світі споживач хоче отримувати інформацію в усіх формах: йому потрібні і тексти, і фото, і відео, і графіка. І використовувати всі медіа-канали - навіть одночасно. Новинний бренд «Сьогодні» вже давно комунікує зі своєю аудиторією не тільки через газету і сайт, але і через інші канали: соцмережі, YouTube. Тепер до них додається і телебачення. Це не тільки нові можливості для глядачів і читачів. Ми таким чином послідовно реалізуємо ідею новин 24/7 - на наше переконання, найбільш затребуваний інформаційний формат для сучасної України».
Вже 14 лютого глядачі каналу «Україна» побачать абсолютно нову багатофункціональну студію інформаційної програми «Сьогодні». Студія оснащена високоякісним технічним обладнанням, що дозволяє здійснювати одночасно включення з декількох майданчиків, а завдяки новим дизайнерським рішенням з'явиться можливість парного ведення і присутності відразу декількох гостей в кадрі.
Дивиться сюжет про запуск єдиного мультиплатформового бренду «Сьогодні» за  посиланням - https://youtu.be/5AcDRqpAIDU.

Власником медіа-холдингу ТОВ «Медіа Група Україна»

є АТ «Систем Кепітал Менеджмент»