New York Film Academy знову в Києві! Генеральний партнер проекту «Медіа Група Україна»

Опубліковано Чт, 23 березня, 11:48

21, 22 і 23 квітня FILM.UA Факультет за підтримки «Медіа Групи Україна» представляє два нові практичні інтенсивні курси  від відомої американської кіношколи New York Film Academy (NYFA).  Організатор проекту- FILM.UA Факультет

Інтенсивні практичні курси для акторів та  режисерів телевізійних серіалів будуть супроводжуватися серією вправ для негайного закріплення отриманих знань на практиці.

Участь в майстернях згідно запропонованих  спеціальностей однаково підходять як новачкам, так і професіоналам, які бажають якісно підвищити свій рівень і отримати унікальну можливість протягом трьох днів навчатися у провідних світових фахівців за стандартами американської системи індустрії кіно і телебачення.

Акторський інтенсив включає почергову  роботу з обома викладачами - Крістофером Кассом і Гилбертом М. Шилтоном. У програмі - акторська майстерність, робота перед камерою, робота з режисером, імпровізація. Особливу увагу буде приділено роботі в серіалах - драматичних і комедійних. Частина програми присвячена спільній роботі з учнями режисерського курсу і пройде на знімальному павільйоні. Всі вправи виконуються перед камерою, після чого проводиться перегляд  і аналіз запису кожного з учасників. Всім учасникам інтенсиву заздалегідь видадуть тексти сцен і ролей з відомих фільмів та серіалів для практичних вправ.

Акторський курс включає наступні розділи практичного навчання:
• робота в комедії (на матеріалі серіалу «Теорія Великого Вибуху», та ін. 3,5 години)
• робота в драмі / мелодрамі (на матеріалі серіалу «Швидка допомога», «Ходячі Мерці» та ін. - 4,5 години)
• проби і кастинг - для комедії (2 години), для драми (2 години) - робота з режисером, розуміння завдання (2 години)
• спільна практика режисерів і акторів (3 години)

А також: імпровізація (вправа 30-50 хвилин).

З акторами будуть працювати по черзі обидва викладача. Кожна вправа виконується на камеру, проходить перегляд і аналіз запису. Тренується робота з камерою. Тексти сцен, які будуть відібрані для практичних вправ будуть видані заздалегідь. Всіх учасників попросять вивчити тексти ролей до початку курсу. Зареєструватися на акторський інтенсив можна за посиланням.

Режисерський інтенсив включає практичні вправи по роботі зі сценарієм, підбору акторів і роботі з акторами, основам зйомки. Також в програмі спільна практика режисерів з акторами в павільйоні з камерою, техніка прослуховувань, акторська майстерність для режисерів і вправи з імпровізації. Курс заснований на використанні матеріалів відомих фільмів і серіалів.

Режисерський курс включає наступні розділи навчання:
• робота режисера зі сценарієм (2 години) (попередньо - за матеріалом "Беверлі Хіллз 90210", де Гілберт працював режисером)
• підбір акторів (2 години)
• основи зйомки / мислення outside the box (2 години)
• акторська майстерність для режисерів (2 години)
• техніка прослуховувань (проби і кастинг) - для комедії (2 години), для драми (2 години) - робота з акторами, постановка задачі (2 години)

• спільна практика режисерів та  акторів (3 години)

Зареєструватися на режесерський інтенсив можна за посиланням.

А також: імпровізація (вправа 30-50 хвилин).Читати інтенсиви до Києва приїжджають найкращі педагоги Нью-Йоркської академії кіномистецтва:

Американський актор і режисер Крістофер Касс (Christopher Cass). Викладач Нью-Йоркської академії кіномистецтва в Лос-Анджелесі. Пропрацювавши в кінематографі понад тридцять років, Крістофер Касс виступив у багатьох відомих картинах в якості актора, режисера. У списку його робіт - «Швидка допомога», «Сімейний план», «Весь день нанівець», «Той хто мене береже», «Єдина». З останніх робіт - фільм Jilted, в якому Крістофер Касс виступив як режисер.

Культовий продюсер, сценарист, режисер Гілберт М. Шилтон (Gilbert M. Shilton). На його рахунку понад тридцять телевізійних серіалів, в тому числі «Закон і порядок», «Її звали Нікіта», «Беверлі-Хіллз 90210» і ін. Гілберт Шилтон має багаторічний досвід роботи на таких телевізійних каналах як CBS, NBC, FOX, ABC , USA Network, Disney Cable.

Власником медіа-холдингу ТОВ «Медіа Група Україна»

є АТ «Систем Кепітал Менеджмент»