Світлана Панюшкіна залишає посаду головного редактора сайту Сегодня.ua

Опубліковано Вт, 30 травня, 14:38

Головний редактор сайту «Сегодня.ua» Світлана Панюшкіна 9 червня 2017 завершує свою роботу в компанії «Сегодня Мультимедиа». Світлана очолювала редакцію сайту «Сегодня.ua» більше п'яти років, з початку 2012 р. З її появою в команді, сайт значно збільшив свою аудиторію. З січня 2015 портал очолив рейтинг новинних ресурсів України за кількістю користувачів, що протягом місяця відвідували сайт. Згідно з даними компанії «Gemius Україна», середньомісячна аудиторія сайту в 2016 році становила 3,2 млн. чоловік,  або 15% користувачів Інтернету в Україні.

Svetlana Panushkina

Светлана Панюшкина, головний редактор сайту Сегодня.ua:

«Я хочу подякувати Медіа Групі Україна, Сьогодні Мультимедіа, своїй команді за ці п’ять років. Керувати величезним ресурсом - колосальна відповідальність, важка праця та постійна зануреність у процес. Настає період, коли хочеться зупинитися і вийти з режиму 24/7. Тому я піду в невелику професійну відпустку, щоб зрозуміти, куди далі рухатися. Сайту та всім колегам бажаю тільки розвитку, та тільки успіхів. Я залишаюся вірним читачем улюбленого бренду «Сегодня»».

Олексій Мустафін, генеральний продюсер інформаційного мовлення «Медіа Група Україна»:

«Ми вдячні Світлані за величезну роботу, яку вона провела на посаді головного редактора сайту. Під її керівництвом сайт перетворився в сучасний великий новинний портал, який генерує більше 350 новин на день і дає читачам повну картину дня в форматі 24/7. Завдання, які були поставлені перед проектом, успішно виконані. Перша позиція сайту в сегменті новинних ресурсів  - краще тому підтвердження».

Новий головний редактор сайту Сегодня.ua буде представлений громадськості найближчим часом.

Власником медіа-холдингу ТОВ «Медіа Група Україна»

є АТ «Систем Кепітал Менеджмент»