Керівником відділу зі зв’язків з громадськістю та пресою каналу «Україна» призначено Марію Пінчук

Опубліковано Вт, 18 липня, 13:24

У липні до команди телеканалу «Україна» приєдналась Марія Пінчук, яку було призначено на посаду керівника відділу зі зв’язків з громадськістю та пресою.

«Для нашої компанії управління комунікаціями важлива, стратегічна функція, і в цьому полі ми ставимо перед собою амбіційні завдання та цілі. Сьогодні до їх реалізації долучається досвідчений PR-фахівець медіа-ринку. Нам приємно вітати в нашій команді Марію Пінчук, переконані, що її ідеї та енергія сприятимуть розвитку й просуванню бренду каналу «Україна». З упевненістю доручаємо Марії нашу PR-команду і бажаємо їй успіхів та натхнення», - Тетяна Свєтлова, директор з маркетингу.

На позиції керівника відділу зі зв’язків з громадськістю та пресою Марія Пінчук здійснюватиме комплексне управління системою PR-комунікацій каналу,   відповідатиме за розробку та реалізацію PR-стратегії каналу, планування просування бренду і програм каналу, ефективну роботу PR-команди.

Пінчук Марія_канал Україна

«Приєднатися до команди професіоналів, що вивели канал «Україна» в лідери вітчизняного телевізійного простору – важливий і відповідальний крок для мене. Переконана, що разом ми реалізуємо цікаві й ефективні відповіді на ті стратегічні комунікаційні завдання та виклики, що стоять перед каналом», – зазначила Марія Пінчук.

Марія Пінчук має більше, ніж десятирічний досвід у сфері телевізійного маркетингу та PR. Зокрема, Марія обіймала посади PR-директора та бренд-менеджера телеканалу «2+2», директора з маркетингу телеканалу «ТЕТ».

Власником медіа-холдингу ТОВ «Медіа Група Україна»

є АТ «Систем Кепітал Менеджмент»