НЛО TV презентував три проекти на літньому кіноринку ОМКФ

Опубліковано Чт, 20 липня, 13:38

На літньому кіноринку ОМКФ, який проходить в Одесі, телеканал НЛО TV в пакеті прокатної компанії "ММД" презентував три концепт-трейлери повнометражних фільмів.

"Зустріч однокласників" (режисер Валентин Шпаков, продюсери Іван Букрєєв, Роман Мартиненко, Жильвінас Науйокас. У ролях: Антон Лірник) – комедійна історія про зустріч давніх друзів через 25 років.

Бурштинові копи

"Бурштинові копи" – фільм, в головних ролях якого знялися Євген Янович і Олег Маслюк (знайомі за "Інфоголіком"). У стрічці йдеться про життя поліцейського зі столиці і напарника з глибинки в селі, де всі живуть за рахунок "добування" бурштину (режисер Валентин Шпаков, продюсер Іван Букрєєв).

"Інфоголік 2" (режисер Валентин Шпаков, продюсер Іван Букрєєв) – сиквел, у якому інфоголізмом відзначиться молодше покоління – за справу береться Даня, син залежного від інформації інвест-менеджера Максима (Євген Янович).

Перший проект розробляється за іноземним форматом, "Бурштинові копи" та "Інфоголік 2" розробляє творчий колектив "Мамахохотала".

«Я щиро радий, що співпраця НЛО TV, ММД, студії "Мамахохотала" і режисера/продюсера Валентина Шпакова триває. Відповідно до раніше озвучених планів, ми хочемо вийти на стабільні 2-3 прокатні історії на рік. Упевнений, що до презентованих на ОМКФ фільмів в майбутньому додадуться нові проекти й від інших наших партнерів, наприклад, 17 Production, зайнятих зараз виробництвом франшиз "Суперкопи" і "Деффективи"», - сказав Іван Букрєєв.

Зараз фільми перебувають на стадії розробки.

Власником медіа-холдингу ТОВ «Медіа Група Україна»

є АТ «Систем Кепітал Менеджмент»