Канал «Україна» лідер глядацьких уподобань липня

Опубліковано Чт, 3 серпня, 10:20

За підсумками липня 2017 року, телеканал «Україна» впевнено утримує першість серед вітчизняних телеканалів за аудиторіями 18 – 54 (міста 50 тис.+) та 18+ (міста 50 тис.+). Канал є лідером телевізійного перегляду як у будні, так і у вихідні.
За аудиторією 18-54 (50 тис.+) середня частка (shr, %) каналу «Україна» досягла – 11,4%*, рейтинг (rat, %) – 1,38%*. За аудиторією 18+ (50 тис.+) - частка 13,08%**, рейтинг 1,97%**.

рейтинг каналу Україна

Лідером глядацьких уподобань у липні канал «Україна» зробили ранкові, денні та праймові проекти власного виробництва («Ранок з Україною»*/**, «Зірковий шлях»*/**, «Реальна містика»*/**, «Говорить Україна»**), які за підсумками місяця, отримали першість у своїх слотах; мелодраматичні серіали прайм-тайму, аудиторія кожного з яких, в середньому становить понад 12 млн. глядачів; кінопоказ вихідного дня, одні з найвищих рейтингових показників у якому здобули міні-серіали «Бабуся при надії» (частка – 15,5%, рейтинг – 2,76%*) та «Намисто» (частка – 15,24%, рейтинг – 2,93%*)
За підсумками липня, «Ранок з Україною» також утримує першість серед ранкових проектів вітчизняних телеканалів. За аудиторією 18-54 (50 тис.+) середня частка (shr, %) програми становила – 12,02%*.За аудиторією 18+ (50 тис.+) 12,71%**. У липні «Ранок з Україною» переглянули майже 9 млн. осіб***.

* Дані розраховані для аудиторій у віці 18-54 вибірка «50 тис. +».
** Дані розраховані для аудиторій у віці старше 18 років вибірка «50 тис. +».
***Дані розраховані для аудиторії старше 4 років, вибірка «Вся Україна»
Дані дослідження ТВ аудиторії належать ІТК. Оператор панелі – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Данні надані телеканалом "Україна". Дані попередні на 30-31 липня 2017 року, розрахованні за показниками rat%, shr% и cov#. Детальніше по показникам та визначенням цільових аудиторій у глосарії ІТК.

Власником медіа-холдингу ТОВ «Медіа Група Україна»

є АТ «Систем Кепітал Менеджмент»