Перше в Україні футбольне ранкове шоу стартує на телеканалі «Футбол 1»

Опубліковано Чт, 19 жовтня, 18:02

Починаючи з 14 жовтня, щосуботи та щонеділі о 10:20, в ефірі телеканалу «Футбол 1» буде йти нове ранкове розважальне шоу «Халатний футбол».

Рятувати уболівальників від осінньої хандри будуть ведучі нової програми телеканалів «Футбол 1»/«Футбол 2» – український актор та резидент студії «Мамахохотала» Олег Маслюк, шоумен Костянтин Киркарян і актер, режисер, капітан команди КВН «Заинька» Руслан Ханумак.

22489651_1969929743279910_5286789503037657028_n

«Ну яка футбольна команда без ранкового тренування? Який Кріштіану без ранкової зачіски? І який канал без ранкової програми? На головному футбольному каналі країни повинна бути головна ранкова програма. Вона повинна починатися приблизно о 10, як раз, коли всі прокинулися – все для вболівальника. Ранок – особлива атмосфера. Як думаєте, що відбувається у футбольному світі з ранку? Тисячі футболістів вже біжать розминочні кілометри, сотні агрономів починають готувати поле до вечірніх матчів та наносити розмітку і тільки двоє ведучих о 10.20 виходять в ефір на каналі «Футбол 1». Так що приєднуйтесь до нас вранці. Ми в ефірі – ви в халаті», – розповів Костянтин Киркарян.

«Мені дуже приємно стати ведучим такого шоу. Веселити людей – це те, що мені подобається найбільше. Футбол – це спорт №1 і моє захоплення. Я буду отримувати божевільний кайф, поєднуючи ці дві невід'ємні частини мого життя», – розповів Олег Маслюк.

Прокидатися та готуватися до футбольних вихідних тепер стане легко та весело – разом з програмою «Халатний футбол» на каналі «Футбол 1».

Власником медіа-холдингу ТОВ «Медіа Група Україна»

є АТ «Систем Кепітал Менеджмент»