Новий сезон «Агентів справедливості» успішно стартував на каналі «Україна»

Опубліковано Чт, 30 листопада, 15:07

На каналі «Україна» успішно стартував четвертий сезон серіалу власного виробництва «Агенти справедливості». Прем’єрні серії детективних історій пройшли з високими показниками телеперегляду і отримали великий інтерес глядачів.

За аудиторією 18-54 (50 тис.+) середня частка досягла 16,34%*, за аудиторією 18+ (50 тис.+) - 18,29%**. Порівняно зі стартом серіалу в 2016 році рейтингові показники старту 4 сезону зросли більше, ніж у два рази. Аудиторія прем’єрних серій «Агентів справедливості»  становила майже 3 млн.*** глядачів каналу «Україна».                                                          Ahenty spravedlyvosti

Нагадаємо, новий сезон «Агентів справедливості» підготував для своїх прихильників безліч сюрпризів та несподіванок. Так, в житті журналіста Вадима Зоріна та детектива Наталі Дзюбенко за непередбачуваних обставин з’явиться Каріна. Маленька дівчинка змінить не лише усталений ритм життя головних героїв, а й стосунки між колегами. Також в одній із серій проекту буде задіяний легендарний український актор – Богдан Бенюк. Його екранний образ не залишить глядачів байдужими та здивує незвичним амплуа.

Дивіться нові серії «Агентів справедливості» з вівторка по п’ятницю о 13:30 на каналі «Україна».

* Дані розраховані для аудиторій у віці 18-54 вибірка «50 тис.+».

** Дані розраховані для аудиторій у віці старше 18 років вибірка «50 тис.+».

*** Дані розраховані для аудиторії старше 4 років, вибірка «Вся Україна»

Дані дослідження телевізійної аудиторії належать Індустріального телевізійного комітету (ІТК), надані телеканалом "Україна". Дані попередні на 28 листопада 2017 року. Дані надані за показниками rat% і shr%. Детальніше за показниками в глосарії ІТК.

Власником медіа-холдингу ТОВ «Медіа Група Україна»

є АТ «Систем Кепітал Менеджмент»