Директором Діджитал Скрінз призначено Бориса Данилова

Опубліковано Чт, 30 листопада, 12:45

З 28 листопада 2017 року компанію «Діджітал Скрінз» очолив Борис Данилов. На позиції директора «Діджітал Скрінз» Борис відповідатиме за розвиток бізнесу, реалізацію існуючої стратегії та успішну трансформацію компанії у відповідності до нових викликів ринку. Роман Васильєв, який раніше очолював компанію, продовжить власну кар'єру в індустрії.

Євген Лященко, директор «Медіа Групи Україна»: «Діджітал Скрінз» це особлива компанія, яка розвиває якісні, технологічні продукти OLL.TV і Xtra TV. Компанія має величезний потенціал і відмінну команду, яка здатна реалізувати найсміливіші плани. Я вірю, що великий досвід Бориса в телеком-галузі дозволить вивести продукти на новий рівень і збільшити аудиторію наших сервісів».

danylov2

Борис Данилов, директор «Діджітал Скрінз»: «Компанія «Діджітал Скрінз» першою в Україні створила інтерактивне телебачення. Саме на OLL.TV рівняються всі конкуренти. Сподіваюся, що мій досвід управління продуктом для масової аудиторії допоможе реалізувати потенціал і донести переваги та зручності наших мультимедійних сервісів до українського глядача».

Борис закінчив Донецький Національний Технічний університет, а також має ступінь МВА Києво-Могилянської Бізнес Школи.

Борис працював комерційним директором компанії «Інтертелеком», директором департаменту продажів малого та середнього бізнесу «Укртелеком», а також в таких компаніях як «Allbiz», «Teltrade», «Ведекон», «МТС Україна», «Фарлеп-Інвест». Загальний стаж роботи в телеком індустрії 19 років.

Власником медіа-холдингу ТОВ «Медіа Група Україна»

є АТ «Систем Кепітал Менеджмент»