Олександр Семирядченко призначений на посаду генерального продюсера новин «Медіа Групи Україна»

Опубліковано Пт, 8 грудня 2017, 14:58

З 14 грудня до команди професіоналів «Медіа Групи Україна» долучиться досвідчений журналіст і телевізійний менеджер Олександр Семирядченко. У «Медіа Групі Україна» Олександр відповідатиме за розвиток єдиної інформаційної платформи «Сьогодні», координацію і взаємодію редакційних колективів, що входять до Групи. До приходу в Медіа Групу Олександр працював на ICTV, був одним із творців інформаційного та публіцистичного мовлення телеканалу. У його творчому доробку - лінійка документальних фільмів і спеціальних проектів про резонансні події та явища новітньої історії України. Має досвід роботи на державній службі - у 2006 році створив і очолив Головну службу інформаційної політики в Секретаріаті Президента Віктора Ющенка.

У Олексія Мустафіна, який раніше був на цій позиції, закінчився річний контракт з Медіа Групою, і Олексій висловив намір продовжити самостійну кар'єру в індустрії.

Директор «Медіа Групи Україна» Євген Лященко: «Ми пройшли дуже складний етап створення єдиної інформаційної платформи «Сьогодні» і об'єднання всіх наших ресурсів - редакцій телеканалу «Україна», сайту Segodnya.ua і газети «Сегодня» під єдиним брендом. Ми вдячні Олексію Мустафіну за те, що прийняв цей непростий виклик і очолив процес перезапуску. Олексій приходив на проект об'єднання новин під брендом «Сегодня» і запуску організаційних змін. За рік йому вдалося реалізувати поставлені завдання. Інформаційний бренд «Сьогодні» продовжує розвиватися, і ми переходимо до нового етапу - технологічного. Нам потрібно визначитися, за яким принципом буде розвиватися ньюзрум єдиної мультимедійної новинної платформи. Тож можу запевнити, що перед Олександром Семирядченко стоїть не менш важливе і цікаве завдання. Упевнений, що досвід Олександра і потенціал наших журналістських команд дозволять нам з успіхом впоратися і з цим викликом».

Олександр Семирядченко: «Пропозиція «Медіа Групи Україна» для мене - серйозний особистісний і менеджерський виклик, оскільки поставлені завдання, без перебільшення, сміливі і амбітні. У своїй роботі розраховую на підтримку, досвід і міцні професійні якості моїх нових колег. В умовах жорсткої конкуренції в інформаційному полі всім разом нам потрібно буде діяти швидко, рішуче і наполегливо, ламаючи усталені шаблони».

Олексій Мустафін: «Це був непростий рік. Але разом із тим - рік можливостей і рік придбання унікального досвіду. Я вдячний «Медіа Групі Україна» за довіру, а журналістам «Сьогодні» за їхню працю і розуміння, без яких було б неможливо досягти успіхів, які справді вражають. Думаю, нам вдалося закласти надійну основу для майбутніх перемог. Олександра Семирядченко знаю як міцного професіонала. Упевнений, що його прихід в «Медіа Групу Україна» дасть розвиток мультимедійній платформі, і новий, ще більш потужний імпульс».

Власником медіа-холдингу ТОВ «Медіа Група Україна»

є АТ «Систем Кепітал Менеджмент»