Медіа Група Україна ексклюзивно виводить на український ринок найкращі світові серіали

Опубліковано Пт, 29 грудня 2017, 23:19

«Медіа Група Україна» розпочинає ексклюзивну дистрибуцію в Україні серіального контенту HBO, Showtime, Starz та інших мейджорів у партнерстві з Амедіатекою - лідером сегмента в країнах СНГ.

Amediateka_600x400_ukr

«Для Медіа Групи - це ще один фундаментальний крок у посиленні українського ринку дистрибуції ексклюзивного легального контенту. Для самого ринку - це справжня подія. Досі найпопулярніший світовий серіальний контент в Україні фактично був відсутній. Рідкісні прем'єри таких стрічок, як «Ігри престолів», «І мертві підуть» та ін., вдавалося побачити тільки на окремих платних телеканалах. Серіальний VOD-контент дивитись немає де. Першу спробу вирішити ситуацію зробив Netflix, але його продукція не адаптована належним чином для України: починаючи з асортименту та мови і закінчуючи ціною.

Сьогодні ми робимо те, на що ринок давно чекав - ми приводимо в Україну топовий серіальний контент. Це унікальна пропозиція. По-перше, це не просто бібліотека актуального контенту, а регулярні прем'єри нових серіалів, сезонів і серій - у більшості випадків одночасно зі світовими, тобто нове з’являться декілька разів на тиждень і, не побоюсь цього слова, навіть пірати чекають цих прем'єр. Це унікальний випадок. По-друге, ціна місячної передплати майже втроє менша, ніж у Netflix – лише 99 гривень. По-трете, всі серіали вже з російськомовним озвучуванням, і ми плануємо зробити українську адаптацію для найпопулярніших продуктів», - прокоментував директор з розвитку бізнесу Медіа Групи Україна Олексій Куракін.

Власником медіа-холдингу ТОВ «Медіа Група Україна»

є АТ «Систем Кепітал Менеджмент»