Запуск стрімінгового сервісу Київстар Футбол ТВ

Опубліковано Ср, 28 лютого, 17:19

Київстар і «Медіа Група Україна» запустили стрімінговий сервіс Київстар Футбол ТВ. Перший в Україні сервіс тільки для футбольних уболівальників прямі трансляції топових світових ліг і чемпіонатів, футбольні телеканали, кращі моменти матчів та гарячі футбольні новини. Продукт створений на ОТТ платформі компанії Digital Screens, що має великий досвід стрімінгових проектів в кооперації з провідними телеком-операторами.

kyivstar_football_ukr_600x400

Мультиекраний сервіс, в складі мобільних додатків і сайту на старті, планує вийти також на тв-екрани протягом весни.

Олексій Куракін, директор з розвитку бізнесу «Медіа Групи Україна»: «Ми раді співпрацювати з найбільшим гравцем ринку стільникового зв'язку. Лідерство на зростаючому ринку мобільного інтернету вимагає нових тематичних продуктів. Це перший досвід створення українського сервісу, де футбольний контент НЕ комбінується з жодним іншим - тв або кіно. І вперше інтегрований з новинної стрічкою. Сервіс саме для уболівальників. Це дозволить далі розширювати спеціалізований футбольний контент в одному сервісі і розвивати додатковий функціонал, цікавий саме любителям футболу».

Власником медіа-холдингу ТОВ «Медіа Група Україна»

є АТ «Систем Кепітал Менеджмент»