НЛО TV презентував новий сезон

Опубліковано Пн, 5 березня, 14:33

«Весна покаже», у кого найкрутіші прем’єри! 1-го березня телеканал НЛО TV презентував свій новий сезон. У весняній програмі – прем’єри молодіжних ситкомів, тревел-шоу, а також анонсована лінійка мультів і продовження роботи над повнометражними фільмами.

NLOTV_NewSeason

На прес-бранчі, незважаючи на люту завірюху і сильний мороз, зібралися героїчні люди продюсери, режисери та актори і презентували проекти, котрі зігріватимуть глядачів за будь-якої погоди.

Директор НЛО TV Іван Букрєєв розповів, що вже у цьому сезоні канал поповниться високоякісним молодіжним продуктом власного виробництва:

«Уперше на НЛО TV одночасно з’явиться така кількість нових власних ситкомів, а це 110 прем'єрних серій одразу кількох проектів – «Куратори», «Заряджені», «Дефективи», нові «СуперКопи». Я дуже радий, що при такому обсязі всі ці проекти матимуть продовження – скоро ми заходимо в зйомки наступних сезонів. Важливо, що усі наші прем’єри – винятково українськомовні. У певній мірі, я не кривитиму душею, це вимушена історія – через квоти. Але загалом – це те, до чого ми йшли тривалий час. Шукали проекти, людей, тих, хто готовий знімати і зніматися – і нарешті знайшли. Я сподіваюся, що це тільки початок і лише частина проектів, з якими ми будемо працювати найближчим часом».

Шоуранери Роман Грищук та Іван Мелашенко представили серіал «Куратори», запевнивши, що його сюжет припаде до душі тим, хто хоч колись був студентом. На прес-бранчі була також присутня частина акторів ситкому – Євген Янович, Олег Маслюк, Серіне Сіаносян, Настя Король, Мартін Філдман та Сандро Матеуш.

Тревел-шоу «Азійський сheck-in» презентував продюсер Станіслав Котляр і розповів, чого очікувати глядачам від програм, котрі показують реальне життя гарячих країн. Станіслав також доклав руки як продюсер до створення нового неочікуваного серіалу про молодь із надздібностями – «Заряджені». Разом із акторами ситкому Кетеван Жебокрицькою, Дашею Петрожицькою і Владиславом Писаренко продюсер запевнив, що серіал справді заряджатиме!

Натякаючи на те, що в проекти «СуперКопи-4» і «Дефективи» було вкладено багато часу, душі і роботи, продюсер Андрій Бурим та режисер Олександр Богданенко згадали у своєму виступі, що в українській мові немає слова «переработки». Продемонструвати, наскільки веселими будуть нові проекти, прийшли також продюсер В’ячеслав Дергачов та актори «Дефективів» – Фелікс Аброскін, Дмитро Соловйов, Катерина Буцька, Генадій Василенко і «СуперКопів» – Ольга Сторожук, Вікторія Варлей, Тарас Цимбалюк, Аліса Клюшкіна.

Ведуча шоу «Без краватки» Іванна Онуфрійчук також завітала на захід, разом із продюсером програми і ведучим шоу «Оттак мастак» Сержем Куніциним вони обіцяють продовжувати дивувати і розважати глядачів.

На десерт Іван Букрєєв розповів, що до виходу в ефір активно готуються власні мультфільми – «Небезпечна зона» і «Чортовийки», а вже в березні стартують зйомки повнометражного фільму «Зустріч однокласників». Головними героями стрічки стануть Валерій Харчишин, Андрій Бурим та Олексій Нагрудний, а реліз планується на першу суботу лютого 2019 року.

Власником медіа-холдингу ТОВ «Медіа Група Україна»

є АТ «Систем Кепітал Менеджмент»