Віктор Вацко став королівським коментатором

Опубліковано Чт, 22 березня, 17:09

Мультфільм «Дикі предки» розповів свою теорію виникнення футболу, відповідно до джерела - його коріння сягає в далекий Кам'яний вік. Весела, неоднозначна і захоплююча історія про футбол була презентована глядачам в столичному кінотеатрі «Сінема-Сіті». Одну з головних ролей озвучив актор і режисер Ахтем Сеїтаблаєв, а Віктор Вацко подарував свій голос королівському футбольному коментатору.

DSC_0299

«Дикі предки» - сімейна анімаційна комедія від студії Aardman і режисера Ніка Парка, 4-х разового володаря премії «Оскар». Фільм розповідає про протистояння Бронзового і Кам'яного віку, а також історію виникнення найпопулярнішого виду спорту - футболу. В оригінальній версії фільм дублювали Едді Редмейн і Том Хіддлстон. В українському дубляжі Ахтем Сеїтаблаєв озвучив лорда гнусу, ватажка Бронзового століття і Віктор Вацко - королівського коментатора. У такій ролі кращого коментатора України шанувальники почують вперше.

Глядачі зможуть подивитися анімацію «Дикі предки» з 29 березня у всіх кінотеатрах країни. Телеканали «Футбол 1» / «Футбол 2» виступили інформаційними партнерами проекту.

На прем'єрному показі мультфільму телеканали «Футбол 1» / «Футбол 2» влаштували справжнє футбольне свято для дітей та їх батьків Розважали гостей і дарували подарунки ведучі «Халатного футболу» Костянтин Киркарян і Микола Середич.

Не оминули увагою прем'єру Ахтем Сеїтаблаєв, комедійний актор і телеведучий Віктор Андрієнко, шеф-продюсер телеканалів «Футбол 1» / «Футбол 2» Іван Гресько, легенда українського футболу і експерт програми «Головна команда» В'ячеслав Шевчук, ведучі «Футбол NEWS» Ігор Бурбас і Алла Бублій, коментатори телеканалів «Футбол 1» / «Футбол 2» Олександр Михайлюк, Роман Тимощук, Максим Гіленко, Андрій Малиновський та інші.

Власником медіа-холдингу ТОВ «Медіа Група Україна»

є АТ «Систем Кепітал Менеджмент»