Сайт СЬОГОДНІ запустив розділ Lifestyle у новому дизайні

Опубліковано Пн, 26 березня, 16:46

Слідуючи світовим трендам і відповідаючи на запит ринку, розділ сайту СЬОГОДНІ Lifestyle оновив дизайн і став більш сучасним, стильним, практичним, зручним у використанні.

В оновленому СЬОГОДНІ Lifestyle відвідувачі отримують доступ до якісного, інформативного, корисного контенту. Застосування нових колірних і технічних рішень забезпечує легкість і зручність користування ресурсом.

Anna Pashkova

Ганна Пашкова, шеф-редактор СЬОГОДНІ Lifestyle: «СЬОГОДНІ Lifestyle - це інформаційний оазис для сучасного міського жителя. З нами він не тільки відпочиває від нескінченного потоку новин, але і знаходить відповіді на важливі для себе питання, натхнення для саморозвитку. Ми говоримо з лідерами думок у різних сферах про сучасні цінності і розповідаємо справжні історії успіху».

Сайт СЬОГОДНІ є одним з лідерів українського інтернету в категорії новинних сайтів. За даними Gemius Україна у лютому 2018 року його аудиторія налічувала 4 млн. 670 тис. 153 відвідувача, що становить п'яту частину всіх українських інтернет користувачів - 20,43%.

Власником медіа-холдингу ТОВ «Медіа Група Україна»

є АТ «Систем Кепітал Менеджмент»