Святкове шоу каналу «Україна» стало кращою програмою в День Незалежності

Опубліковано Ср, 29 серпня, 17:33

24 серпня грандіозний концерт «З Днем народження, Україно!», який телеканал «Україна» підготував для своїх глядачів у рамках святкового ефіру до Дня Незалежності, став кращою програмою на українському телебаченні. Телепоказ святкового шоу в ефірі зібрав найвищі показники серед українських телеканалів: за аудиторією 18-54 (50 тис.+), середня частка (shr, %) становила 15,34%*, рейтинг (rat, %) – 3,30%*, а за аудиторією 18+ (50 тис.+): частка – 19,76%**, рейтинг (rat, %) – 5,81%**.

konzert

Масштабне шоу, наповнене унікальними музичними номерами та оригінальними високотехнологічними постановками з використанням найсучасніших шоу-технологій, серед яких доповнена реальність, 3D відеографіка, піро-шоу, вийшло в ефір 24 серпня о 21:00 та зібрало  біля екранів 6,7 млн. глядачів***.

Зірки українського шоу-бізнесу Тіна Кароль, Олег Винник, Альона Вінницька, Оля Полякова, MONATIK, Ніна Матвієнко, TAYANNA, Макс Барських, ALEKSEEV, Сергій Бабкін, THE HARDKISS, гурти «НЕАНГЕЛИ», «ТІК» та «Антитіла», Alyosha, TARABAROVA, KADNAY, Freedom-jazz здивували глядачів безліччю святкових сюрпризів. Тіна Кароль потішила шанувальників хітом «Україна – це ти», а також попурі відомих українських пісень. Олег Винник вперше виконав свою нову композицію «Вишиванка». MONATIK закружляв у танці Ніну Матвієнко. Оля Полякова підкорила всіх неймовірною постановкою композиції «Дівчина-весна». Кожен учасник шоу підготувала для глядачів свій зірковий подарунок. Режисером стала Олена Коляденко, ведучими – зірки каналу «Україна» Лілія Ребрик, Олександр Скічко, Олексій Суханов та Альона Вінницька.

* Дані розраховані для аудиторій у віці 18-54 вибірка "50 тис. +".
** Дані розраховані для аудиторій у віці старше 18 років вибірка "50 тис. +".
***Дані розраховані для аудиторії старше 4 років, вибірка «Вся Україна»

**** Дані розраховані для аудиторії старше 18 років, вибірка «Вся Україна».

Дані дослідження ТВ аудиторії належать ІТК. Оператор панелі – Nielsen; моніторинг – Комунікаційний Альянс. Данні надані телеканалом "Україна". Дані за 27 серпня 2018 року - остаточні, розраховані за показниками rat%, shr% и cov#. Детальніше по показникам та визначенням цільових аудиторій у глосарії ІТК.

Нагадаємо, шоу «З Днем народження, Україно!», організоване каналом «Україна», відбулось  25 липня в одному з найбільш мальовничих місць Києва – Ботанічному саду імені Миколи Гришка. На концерт під відкритим небом завітало понад 35 тис. киян та гостей столиці.

Власником медіа-холдингу ТОВ «Медіа Група Україна»

є АТ «Систем Кепітал Менеджмент»