Філіп Власов - новий головний редактор VOGUE UA

Опубліковано Пн, 17 грудня 2018, 17:08

Філіп Власов очолить редакцію VOGUE UA.

У період старту бренду в Україні Філіп створив і очолював протягом двох років відділ моди журналу Vogue UA, а останнім часом працював креативним директором українського фешн-ритейлера Asthik Group.

Карина Добротворська, виконавчий директор з редакційного розвитку Condé Nast International:

«Український Vogue - один з найбільш інноваційних, цікавих і креативних проектів у міжнародній родині Vogue. Тут зібрана команда професіоналів, які відрізняються власним баченням і пристрасним ставленням до справи. Філіп Власов від самого початку був частиною цієї команди, допомагав українському Vogue знайти свій неповторний голос. У нього величезний досвід роботи з різними медіа-брендами - від GQ до Tatler, від Elle до Vogue. Він поєднує в собі блискучі менеджерські та творчі здібності, що велика рідкість. Філіп зможе не тільки підтримати високу репутацію українського Vogue, а й вивести його на новий рівень».

Олена Чернова, видавець VOGUE UA:

«Я рада, що Філіп повертається у Vogue UA в новому статусі головного редактора. Його професіоналізм і досвід дуже допомогли нам на старті проекту, і я впевнена, що він разом з нашою командою зможе реалізувати багато нових яскравих проектів і творчих ідей. Філіп приступить до роботи в січні 2019 року після виконання всіх необхідних юридичних формальностей».

EugeneVlasov

Філіп Власов, головний редактор VOGUE UA:

«Велика честь - повернутися в проект у новій ролі й продовжити працювати з командою, справді надздібних людей, що з такою витонченістю ламають модні стереотипи і досягають, здавалося б, неможливого. Український Vogue з першого номера не перестає дивувати як своїх читачів, так і найдосвідченіших професіоналів глобальної модної індустрії. В умовах мінливого світу цим ми і продовжимо займатися - надаючи нового змісту друкованій версії журналу, експериментуючи з цифровими технологіями, а головне - завжди надихаючи свою аудиторію».

Бренд Vogue в Україні був запущений в червні 2012 року і став 21-м виданням Vogue. Журнал також виходить у США, Великобританії, Франції, Італії, Німеччині, Іспанії, Росії, Японії, Китаї, Тайвані, Мексиці та Латинській Америці, Кореї, Бразилії, Австралії, Португалії, Індії, Туреччині, Нідерландах, Таїланді, ОАЕ, Польщі, Чехії і Словаччині.

Condé Nast International (CNI) - глобальна медіакомпанія, що випускає журнали, сайти і Діджитал-контент найвищого класу. Її аудиторія складає більше 270 млн. споживачів в Європі, Середньому Сході, Азії та Латинській Америці. Штаб-квартира CNI розташована в Лондоні. Компанія працює на територіях Китаю, Японії, Тайваню, Індії, Росії, Італії, України, Іспанії, Німеччини, Великобританії і Мексиці. Паралельно з 30 друкованими брендами CNI запустила ліцензування та мережу ресторанів разом з локальними партнерами на 17 ринках, міжнародні Luxury конференції Condé Nast і кілька освітніх компаній. Прагнучи до внутрішнього самооновлення, компанія постійно оцінює роботу в різних країнах і брендах, як розвиваються її продукти, для того, щоб розширити своє світове лідерство в сфері моди, luxury і стилю життя.

ТОВ «Медіа Група Україна» – медіахолдинг, який об'єднує національний телеканал «Україна», телеканали «НЛО TV» і «Індиго TV», тематичні канали «Футбол 1» і «Футбол 2», «Регіональну Медіа Групу» (канали «Донбас», «34 канал», «Сигма»), сейлз-хаус «Медіапартнерство», компанію «Діджитал Скрінз», продакшн-компанію «Теле Про» і холдинг «Сьогодні Мультимедіа». Директор «Медіа Групи Україна» – Євген Лященко. ТОВ «Медіа Група Україна» входить до складу SCM.

«Медіа Група Україна» входить до складу SCM