Кадрові зміни в топ-менеджменті «Медіа Групи Україна»

Опубліковано Ср, 15 травня, 11:37

IMG_18102

Директор «Медіа Групи Україна» Євген Лященко прийняв рішення піти з компанії і розвивати кар'єру поза межами Групи. Найближчим часом до обов'язків директора холдингу приступить Євген Бондаренко, який раніше обіймав посаду операційного директора в StarLightMedia.

Олександр Баринов, голова Наглядової ради «Медіа Групи Україна»: «“Медіа Група Україна” - унікальний медіа-холдинг, що об'єднує активи, які є кращими у своїх сегментах. Ми вдячні Євгену Лященку за те, що йому вдалося зібрати команду досвідчених, творчих і націлених на перемоги професіоналів. Євген ініціював чимало ефективних змін у холдингу, які сміливо відповідали на виклики ринку та дозволили нам досягти і втримати лідерські позиції. Визначено масштабні плани розвитку “Медіа Групи Україна” на найближчі роки і, впевнений, що команда здатна їх успішно реалізувати».

Євген Лященко, директор «Медіа Групи Україна»: «За роки роботи в Групі я, перш за все, отримав доказ того, що команду мрії зібрати і згуртувати можливо. А з такою командою можна втілити в життя найсміливіші плани і мрії. “Медіа Група Україна” за роки мого керівництва пережила не один кризовий період, але кожен раз ми ставали сильнішими і дивували колег, конкурентів і себе, доводячи, що немає нічого неможливого. Вдячний кожному члену команди за те, що були поруч в цей важливий період у моєму житті. Ми змогли багато зробити разом».

«Медіа Група Україна» входить до складу SCM