Прес-релізи

Нет ни одной записи.

Телеканали «Медіа Група Україна» – офіційні транслятори Чемпіонату Світу з футболу-2014

Опубліковано Пт, 6 грудня 2013, 11:26

Медіа-холдинг «Медіа Група Україна» отримав права на трансляцію матчів фіналу Чемпіонату світу з футболу-2014 у Бразилії. Телеканали «Україна», «Футбол 1» та «Футбол 2» ексклюзивно покажуть усі матчі найбільш престижного футбольного турніру в світі, а також випустять спеціальні тематичні програми, присвячені поєдинкам мундіалю.

Чемпіонат Cвіту-2014 відбудеться з 12 червня до 13 липня в Бразилії за участі 32-х національних збірних. Це буде 20-й ювілейний турнір в історії змагань під егідою міжнародної федерації футболу FIFA. Церемонія відкриття та перший матч пройде в Сан-Паулу, а фінал - на стадіоні «Маракана» у Ріо-де-Жанейро.
Фьодор Огарков, генеральний директор холдингу «Медіа Група Україна»: «Телеканали нашого холдингу мають великий досвід висвітлення футбольних подій найвищого рівня: матчів Ліги чемпіонів, Ліги Європи, Чемпіонату Європи-2012. Право трансляції матчів світової футбольної першості 2014 року - ще одне визнання нашого досвіду. Ми зробимо усе від нас залежне, щоби матчі Чемпіонату Світу в Бразилії стали справжнім святом для всіх українських телеглядачів й в першу чергу для поціновувачів цієї чудової гри».
Олександр Денисов, директор телеканалів «Футбол 1» та «Футбол 2»: «Цілий місяць, починаючи з 12 червня, «Футбол 1» и «Футбол 2» присвятять головній спортивній події року. Прерогатива спеціалізованих футбольних каналів у тому, що ми можемо в повному обсязі висвітлити Чемпіонат Світу-2014. На глядачів очікують спеціальні проекти й програми власного виробництва, багатогодинні марафони та прямі включення з місця подій. Більш того, вперше в історії вітчизняного ТБ усі 64 матчі Чемпіонату Світу можна буде побачити у HD якості на каналах «Футбол 1 HD» та «Футбол 2 HD».
Уже в п'ятницю 6 грудня о 18:00 в ефірі каналу «Футбол 1» - пряма трансляція жеребкування фінальної стадії Чемпіонату Світу-2014. Повтор церемонії - у суботу 7 грудня о 9:20 на телеканалі «Україна».
«Медіа Група Україна» надає найширший спектр можливостей дивитися захоплюючі футбольні матчі найбільш зручним способом. Відеосервіс oll.tv в ролі ексклюзивного інтернет-партнера транслюватиме на своєму сайті всі матчі Чемпіонату Світу 2014 в HD якості. Ці прямі футбольні трансляції для передплатників oll.tv здійснюватимуться у партнерстві з офіційними ТВ-трансляторами.
Як уже раніше повідомлялося, також медіа-холдинг «Медіа Група Україна» виграв тендер на трансляцію матчів фінальної частини ЄВРО-2016 у Франції.

Власником медіа-холдингу ТОВ «Медіа Група Україна»

є АТ «Систем Кепітал Менеджмент»