Олексій Мустафін призначений на посаду генерального продюсера новин «Медіа Група Україна»

Опубліковано Чт, 15 грудня 2016, 16:00

З 14 грудня до команди професіоналів «Медіа Група Україна» приєднався досвідчений журналіст і телеменеджер Олексій Мустафін.
До приходу в Медіа Групу Олексій працював - заступником голови правління з інформаційного мовлення телеканалу СТБ, головним редактором інформаційної програми «Вікна», шеф-редактором служби новин телеканалу «Інтер», завідував відділом міжнародної інформації на телеканалі «1+1», у виданні «УНІАН-тижневик», газетах «Пост-Поступ», «День» та ін.
У «Медіа Група Україна» Олексій Мустафін буде відповідати за координацію, взаємодію і розвиток новинних служб ЗМІ, що входять до Групи.
Директор медіахолдингу «Медіа Група Україна» Євген Лященко: «Новинний контент залишається одним з найбільш затребуваних як на телебаченні, так і в інтернеті. Глядачі і читачі потребують якісної, актуальної, об'єктивної інформації. Редакції наших ресурсів - телеканалу «Україна», сайту Сегодня.ua і газети «Сегодня» - володіють величезним досвідом у виробництві новинного контенту. Вони, без сумніву, вміють робити новини. Завдання, яке стоїть перед Олексієм як генеральним продюсером новин «Медіа Група Україна», полягає в тому, щоб вивести координацію між редакціями на якісно новий рівень, налагодити і систематизувати обмін інформаційними потоками, а також організувати обмін майстерністю і професійними знаннями».
Олексій Мустафін: «У кожного з ресурсів, що входять в «Медіа Група Україна», професійна команда. Завдання - об'єднати наші сили, знання та досвід. Щоб глядачі і слухачі отримували всю необхідну, корисну і цікаву інформацію в зручній для них формі і були впевнені в її повноті і якості».

Власником медіа-холдингу ТОВ «Медіа Група Україна»

є АТ «Систем Кепітал Менеджмент»