НЛО TV святкує 5-річчя

Опубліковано Пт, 15 грудня 2017, 15:05

15 грудня, найяскравішому молодіжному телеканалу країни НЛО TV виповнюється 5 років. За цей час канал радував своїх глядачів запальними телевечірками, сміливими проектами, свіжими обличчями телебачення і дозволяв собі хайпувати навіть в прямому ефірі!

5a3396f17bd23_press_reliz

Оскільки сьогодні свято, ми вирішили згадати частину того, що пережили за ці п'ять років разом із глядачами, читачами і тими трьома хейтерами, яких ми ще відстежимо (це жарт). Незважаючи на те, що НЛО TV ще маленький в масштабах каналів ТОПу, нам вже є чим похвалитися.

Проекти власного виробництва

НЛО TV здобув безмежну любов глядачів завдяки унікальним проектам власного виробництва. Серіал про репера Ярмака «Як гартувався стайл» наробив стільки шуму, що запитання «Коли буде третій сезон?» стало чи не найпопулярнішим, наші тіпочки з «СишишШоу» достукалися навіть до тих, хто намагався скептично до них ставитися, а Олег Маслюк зіграв одразу 10 персонажів в скетчкомі «Маслюки».

Унікальні проекти каналу – перший телевізійний стендап Жені Яновича, скетчкоми «Онлайн» і «Висотка», серіал про поліцейських «СуперКопи», шоу експериментів «Оттак мастак», «Роздовбаї», проямоефірні «ЛюмпенШоу» і «Пробуддись», тревел-шоу «Міста», «Check-in'и» – дозволили НЛО TV досягти гідних рейтингів (любителі цифр можуть погортати донизу), закохати в себе молодь і з упевненістю дивитися туди, куди не всі можуть. А наше шоу «Мамахохотала», яке з каналом з перших днів, за цей час виросло і якісно, ​​і кількісно.

Крім того, ми виявили ініціативу і зробили всі проекти власного виробництва українськомовними до того, як це стало мейнстрімом.

Світові прем'єри

25 вересня на телеканалі НЛО TV вперше на українському телебаченні стартував прем'єрний 20 сезон анімаційного серіалу «Південний парк». Слідом за прем'єрою в США канал також показав 13 листопада прем'єрні сезони одразу двох суперпопулярних ситкомів – 28 сезон «Сімпсонів» і 15 сезон «Сім'янина». До речі, незабаром на каналі стартують не менш улюблені для глядачів «Футурама» і «Орвілл» – також прем’єра в Україні.

Фестивалі

Драйв, веселощі і провокація – це наш коник. Тому ми не обходимо стороною найяскравіші події України – Red Bull Jump & Freeze і Red Bull BC One Camp Ukraine, Crazzzy Jump Fest, WeGame, ArchiKids, «ВідеоЖара» і, звісно ж, Z-Games і Koktebel Jazz Festival.

Повний метр

Однією із яскравих і значущих подій був вихід в прокат 2 березня 2017 року повнометражного фільму «Інфоголік». Ця історія, знята на замовлення НЛО TV студією «Мамахохотала» і Idea Production (прокатник «Кінокомпанія ММД»), стала для каналу пробною кулею і першим кроком в кіновиробництві. Крім того, ми заявили комічний дует акторів – Євгена Яновича і Олега Маслюка, яких глядач побачить вже скоро в нових фільмах каналу. А сьогодні відбудеться прем’єра стрічки «Інфоголік» у столиці Об’єднаних Арабських Еміратів Абу-Дабі.

Плани

Уже в 2017 році ми об'їздили Південну Америку разом із шоу «Латиноамериканський check-in», запустили провокаційне і відверте шоу «Без краватки» з Іванною Онуфрійчук, квест-квіз-шоу «4 кімнати», нові сезони «СуперКопів», «Оттак мастак» і «Мамахохотала», зняли серіали про українських студентів «Куратори» і про супергероїв зі специфічними здібностями «Заряджені»... і не збираємося зупинятися на досягнутому! Наступного року на глядача чекають нові тревел-шоу (цього разу в Азії), серіали і два повнометражні фільми – «Інфоголік-2» і «Бурштинові копи».

«У новому році ми хочемо вийти на 100+ годин ситкомів власного виробництва. Крім того, ми плануємо лише набирати темпи в сегменті розваг і того контенту, який дає можливість розслабитися і отримати задоволення. Розраховуємо на наші продакшни, на нашу команду і на те, що ще більша кількість глядачів переконається в тому, наскільки НЛО TV заряджає!», - директор телеканалу НЛО TV Іван Букрєєв.

Трохи цифр...

Щоб не бути голослівними, скажемо, що незважаючи на всі квоти і їхні наслідки, в порівнянні з попереднім роком НЛО TV помітно виріс – за ядром 14-35, 50 тис+ зростання на 15% (частка 3,04 до 2,65 в 2016 році ); за аудиторією 14-49, 50 тис+ зростання склало 3% (частка 2,25 до 2,19 в 2016 році).

Крім того, ми активно розвиваємося в діджитальній галузі, але при цьому зробили всього лише один пост із котиками! А на одному із найперспективніших онлайн-майданчиків – Youtube – канал має майже 500 тисяч підписників.

Команда

І те, чого ми не робили ще ніколи! Хочемо вивести з тіні тих, хто робить телеканал НЛО TV в офісі, поза офісом, днями і ночами – нашу команду.

Знайомтеся: директор каналу Іван Букрєєв, бренд-менеджер телеканалу Людмила Гмиря, програмний директор Дмитро Шваб, директор із закупівель Олег Добреля, начальник служби планування Тетяна Корчина, начальник служби ефірного промо Інна Троян, начальник служби підготовки матеріалів Марина Даценко, PR-менеджер Анастасія Білякова-Бєльська, начальник служби власного виробництва Костянтин Михайлов, арт-директор Наталія Пащенко, дизайнери Дмитро Тарасенко і Зоя Самаріна, проджект-менеджер Юлія Степаненко, старший режисер Антон Хоролець, режисери Марія Харченко, Ярослав Гладуш, Кіра Поздєєва, копірайтери Вікторія Васильченко, Вадим Наустінов, звукорежисер Сергій Дужих, менеджери з продажу контенту Тарас Козіцький, Наталя Романець, фахівці Ольга Ярошенко, Анна Єлисеєва, старший режисер ефіру Андрій Парфенюк, режисери ефіру Андрій Волинчик, Геннадій Лісовий, редактор Дмитро Шостак, адміністратор Ольга Бабатенко, диктори Микола Сирокваш та Григорій Шинкаренко. А також наш діджитал-відділ: начальники Наталка Хом'як і Володимир Фоміченко-Закуцький, редактор сайту Ольга Кулага і SMM-менеджер Анна Йосипенко. Дякуємо Вам за НЛО TV! ;)

Власником медіа-холдингу ТОВ «Медіа Група Україна»

є АТ «Систем Кепітал Менеджмент»