Vogue UA і Polimoda оголошують конкурс на отримання освітньої стипендії

Опубліковано Пн, 5 лютого, 11:56

У рамках святкування 5-ти річчя Vogue UA оголошує про спільний конкурс з Інститутом дизайну одягу Polimoda на здобуття магістерської стипендії розміром 26 000 євро на курсі "Маркетинг і комунікації". Стартує навчання 11 червня 2018 року і триватиме дев'ять місяців.

untitled

"Модна галузь в Україні активно розвивається, у нас багато талановитих дизайнерів, але при цьому потрібні кадри, які допоможуть перетворити творчі ідеї на бізнес, масштабувати його і розвивати, - розповідає головний редактор українського Vogue Ольга Сушко. - Ми раді разом з Polimoda надати таку можливість активним і цілеспрямованим українцям, які хочуть побудувати тут саме модну індустрію".

"Беручи участь у минулому році в конференції Vogue UA Fashion & Business, я був дійсно вражений високим рівнем інтересу українців до модної індустрії, а також їхнім бажанням дізнатися про неї ще більше. Багато гостей ставили дійсно важливі питання, я побачив їхні палаючі очі і величезну мотивацію, а ці якості дуже важливі для Polimoda. Тому ми ухвалили рішення разом з Vogue UA дати шанс новим талантам, щоби свою творчу енергію вони змогли перетворити на успішний бізнес-проект", - додає Даніло Вентурі.

Для участі в конкурсі слід записати відео тривалістю не більше хвилини англійською мовою і розповісти на ньому, чому саме ви гідні отримати цю стипендію, що вона вам дасть і для чого потрібна. Відео має бути записано в ч/б форматі, а кандидат повинен стояти на тлі білої стіни. Його потрібно опублікувати в своєму Instagram-акаунті, що повинен бути відкритий, з хештегом - #saywhoyoUAre. До розгляду приймаються лише ті відео, що відповідають усім вимогам, а журі буде оцінювати як їхній зміст - оригінальність, творчий підхід і переконливість, так і популярність в соціальних мережах. До складу журі увійшли - головний редактор Vogue UA Ольга Сушко, представник Polimoda Даніло Вентурі і провідні викладачі курсу "Маркетингу і комунікацій".

Деталі за посиланням http://bit.ly/2s0yPMG.

Власником медіа-холдингу ТОВ «Медіа Група Україна»

є АТ «Систем Кепітал Менеджмент»