Перемогу в тендері на трансляції змагань під егідою УЄФА здобули телеканали «Медіа Групи Україна»

Опубліковано Вт, 20 березня, 13:28

Медіа-холдинг «Медіа Група Україна» виграв тендер на трансляції матчів збірної України в Лізі націй УЄФА, кваліфікацій Чемпіонату Європи 2020 і Чемпіонату світу 2022, а також ексклюзивне право на показ матчів фінальної частини ЄВРО-2020 на території України.

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) в черговий раз визнав надійність партнерства з «Медіа Групою Україна» і успішний досвід співпраці з активами, що входять в холдинг. Перемогу в тендері на трансляції найбільших змагань під егідою УЄФА здобули телеканали Медіа Групи - «Україна» і «Футбол 1»/«Футбол 2».

Євген Лященко, генеральний директор «Медіа Групи Україна»: «Перемога «Медіа Групи Україна» в тендері - чергове підтвердження довіри УЄФА до партнерства з нами і ще одна висока оцінка репутації Медіа Групи з боку міжнародних партнерів. Ми пишаємося довгостроковими відносинами з Союзом європейських футбольних асоціацій. Трансляції матчів збірної України - це виклик і відповідальність одночасно. Команда професіоналів телеканалів «Україна» та «Футбол 1»/«Футбол 2» докладе максимум зусиль і виконає всі покладені на неї зобов'язання на найвищому рівні».

Олександр Денисов, директор телеканалів «Футбол 1» / «Футбол 2»: «Ми підписали довгострокову угоду з Союзом європейських футбольних асоціацій і наступні 4 роки будемо транслювати матчі всіх європейських збірних. А це понад 1000 поєдинків, 140 ігрових дня і 200 тимчасових слотів. Щоб охопити весь цей обсяг трансляцій, у нас будуть працювати live-студії з включеннями з усіх матчів ігрового дня, студії, які будуть готувати глядачів до поєдинків і підводити підсумки після їх закінчення. Крім звичних матчів Європейської кваліфікації, ми запропонуємо глядачу абсолютно новий продукт - Ліга націй УЄФА. Цей турнір покликаний підняти рівень і престиж футболу серед національних збірних. Товариські поєдинки поступово відходять на другий план, а їм на зміну приходять матчі з реальною спортивною складовою - можливістю потрапити до фінальної частини чемпіонатів світу та Європи. Я вважаю, що з появою нового турніру у виграші залишаться всі: вболівальники отримають ще більше видовищ і емоцій, а в нашу сітку мовлення додадуться більше 300 поєдинків. Ключовою подією наступних 4 років безумовно стане ЄВРО-2020 року, який вперше пройде в 12 країнах-членах УЄФА. 50 матчів європейської першості і фінальний поєдинок, глядачі побачать ексклюзивно в прямому ефірі наших телеканалів».

Матчі збірної України в Лізі націй УЄФА, Європейської кваліфікації до чемпіонатів Європи та світу, а також поєдинки фінальної стадії ЄВРО-2020 доступні українським глядачам в ексклюзивних трансляціях на каналах «Медіа Групи Україна».

Власником медіа-холдингу ТОВ «Медіа Група Україна»

є АТ «Систем Кепітал Менеджмент»