На сайті СЬОГОДНІ розпочалося глядацьке голосування у номінації «Вибір глядача»

Опубліковано Вт, 27 березня, 16:17

Цього року глядачі зможуть обрати найкращий фільм кінопремії «Золота Дзиґа» шляхом голосування на сайті СЬОГОДНІ. Голосування триватиме з 26 березня до 16 квітня. У номінації «Вибір глядача» представлено 10 найкасовіших українських фільмів, які за період прокату з 1 січня 2017 року до 31 грудня 2017 року переглянула найбільша кількість глядачів.

Олена Шабашкевич

Олена Шабашкевич, керівник інтернет-проектів «Медіа Групи Україна»: «Сайт segodnya.ua є найбільшим інформаційним онлайн-виданням в Україні з майже п'ятимільйонною аудиторією. Нам дуже важливо не тільки ділитися з нашими користувачами актуальними новинами, але і познайомити їх з найважливішими культурними подіями, що відбуваються в Україні та світі. «Золота Дзиґа» - перша національна кінопремія, заснована Українською Кіноакадемією. Ми раді, що у наших читачів з'явилася унікальна можливість не тільки отримати більше інформації про сучасне українське кіно, а й безпосередньо стати учасниками голосування у номінації «Вибір глядача».

У номінації «Вибір глядача» переможе фільм, який набере найбільшу кількість голосів за період голосування. Переможця буде оголошено 20 квітня під час урочистої церемонії вручення нагород Другої Національної кінопремії «Золота Дзиґа».

Лена 2

«Кінопрем’єри українських стрічок стають справжніми культурними подіями, кіно в Україні стає масовим, і глядач його знає. Аудиторія нашого ресурсу більше 4,5 млн. відвідувачів на місяць - це така кількість людей, що може надати яскравий та релевантний результат. Для нас дуже важлива підтримка національного кіно, а також загальний рівень кінематографа, тому ця ініціатива - премія “Вибір глядача” - збігається із нашими пріоритетами», - наголосила Олена Шрамко, керівник зі стратегічних комунікацій «Медіа Групи Україна».

Сайт СЬОГОДНІ входить в медіа-холдинг «Медіа Група Україна» , який об'єднує національний телеканал загального інтересу «Україна», телеканал НЛО TV, Індиго TV, тематичні канали «Футбол 1» / «Футбол 2», канали «Донбас», «34 канал», «Сигма», сейлз-хаус «Медіапартнерство», компанію «Діджитал Скрінз» (OLL.TV, Xtra TV, Ukraine.TV), продакшн-компанії «Теле Про» та «Допоможемо ТБ», Мультимедійна платформа СЬОГОДНІ, журнал Vogue.ua.

Власником медіа-холдингу ТОВ «Медіа Група Україна»

є АТ «Систем Кепітал Менеджмент»