Бренд-менеджером СЬОГОДНІ призначено Олену Батенко

Опубліковано Вт, 8 травня, 17:15

Олена Батенко приєдналася до команди професіоналів мультимедійної платформи   СЬОГОДНІ.

На позиції  бренд-менеджера  Олена буде відповідати за подальше зміцнення впливовості і довіри до бренду СЬОГОДНІ як до одного з найавторитетніших на медіа-ринку країни. Також за його просування серед активних цільових аудиторій та посилення суспільного значення і ваги.

Олександр Семирядченко, генеральний продюсер новин «Медіа Групи Україна»: «Пані Олена працюватиме над тим, щоб наростити сприйняття СЬОГОДНІ як респектабельної пропозиції споживачам якісного інформаційного контенту, які під парасолькою бренду знайдуть «все, що треба знати сьогодні». Більше того, ми прагнемо наростити потребу сучасних, вдумливих і динамічних груп у різних ЦА в тій інформації, аналітиці та експертній оцінці, які створює, збирає, акумулює і поширює СЬОГОДНІ. При цьому завдання з просування бренду для Олени  є всеосяжним, оскільки СЬОГОДНІ працює одночасно на кількох платформах – від традиційних (ТБ, преса) до digital-сегментів. Наша колега працюватиме над закріпленням сталого сприйняття цієї унікальності СЬОГОДНІ. У неї є для цього всі можливості – і ті, які вже є ресурсом «Медіа Групи Україна», і ті, які є її особистим професійним ресурсом. Залучення Олени Батенко до роботи бренд-менеджером СЬОГОДНІ є вдалим взаємним рішенням, бо до провідної медіа-корпорації країни приєднався професіонал високого гатунку, з солідним фаховим багажем, свіжими поглядами і невичерпним запасом креативу».

Олена Батенко, старший викладач кафедри  НАОМА, член спілки художників України, має великий досвід роботи в медіа – протягом останніх 8 років очолювала  департамент промо та дизайну телеканалу  ICTV. Олена з  2012 року  є членом міжнародної асоціації Promax&BDA, а також неодноразово виступала у складі міжнародного журі Promax&BDA.

Олена Батенко, бренд-менеджер СЬОГОДНІ: «Приєднатися до однієї з найсильніших команд на українському медіа ринку — це новий крок у моєму професійному житті. Переді мною стоїть непроста задача, успіху у вирішенні якої можна доcягти тільки у згуртованій команді. СЬОГОДНІ — сучасний динамічний бренд, головною цінністю якого є люди, що його створюють. Впевнена, що мій досвід роботи на телебаченні внесе свій вклад у зміцнення бренду СЬОГОДНІ».

Власником медіа-холдингу ТОВ «Медіа Група Україна»

є АТ «Систем Кепітал Менеджмент»