НЛО TV проводить конкурс короткометражок

Опубліковано Пт, 10 серпня, 15:04

Хтось контент знімає, хтось його показує, а хтось тільки мріє про те, щоб його талант гідно оцінили. Для тих, хто хоче перевірити свої сили чи отримати шанс на реалізацію амбітного проекту молодіжний телеканал НЛО TV влаштовує кіноконкурс «Оранж».

oranzh_nlotv

У конкурсі короткометражок «Оранж» може взяти участь кожен охочий, а його роботу та ідею оцінюватиме журі на чолі з ведучим програми «ПроКіноНаНЛО» Денисом Івановим. У результаті автор найкращої роботи отримає приз: показ його кінострічки в ефірі каналу, розміщення влогу на youtube-каналі НЛО TV або ж реалізацію проекту за сценарієм.

«Цей конкурс для тих, хто має амбіції,  не мислить шаблонами, має свій оригінальний погляд на життя. Для тих, хто готовий творити своє майбутнє і розуміє, як зробити його кращим. Тому у нас єдиною обовязковою умовою конкурсу є happy end. Такій креативній і активній молоді ми готові дати можливість донести свою думку до ровесників і глядачів каналу НЛО TV» – бренд-менеджер телеканалу НЛО TV Людмила Гмиря.

Основна програма конкурсу «Оранж» ділиться на три рубрики: ОранжFilm, ОранжVlog і ОранжStory, які відрізняються видами конкурсних робіт.

ОранжFilm – до участі приймається короткометражний ігровий фільм будь-якого жанру, з будь-якими акторами; він може бути знятий на будь-яку камеру, навіть на мобільний телефон. На конкурс приймаються роботи до 7 хвилин.

Головний приз: показ кінострічки в програмі «ПрКіноНаНЛО»

ОранжVlog – рубрика для тих, хто має оригінальні ідеї для влогів. На конкурс приймаються роботи від 3-х до 5-ти хвилин.

Головний приз: розміщення влогу на youtube-каналі НЛО TV

ОранжStory – для тих, хто має ідею, але не вміє знімати. На конкурс приймається сценарій або синопсис короткометражного фільму (4-8 сторінок).

Головний приз: реалізація проекту за сценарієм.

Надсилати свої роботи і короткий опис до них можна до 15 вересня на адресу orangefestnlo@gmail.com. Обов'язкова умова участі – усі роботи повинні мати Happy End!

Детальні умови тут: https://nlotv.com/orange

Власником медіа-холдингу ТОВ «Медіа Група Україна»

є АТ «Систем Кепітал Менеджмент»