Ukrainian Women in VOGUE. Колекційне видання

Published Mon, 9 November, 13:57

Жінки в сучасному світі дедалі голосніше заявляють про себе. Vogue UA як видання, чия місія давно вийшла за межі презентації модних трендів, підтримує жіночі проєкти та ініціативи, висвітлює їх і долучається до їхньої промоції. Антологія Ukrainian Women in Vogue — вияв шани до героїнь, що з’являлися на шпальтах нашого журналу.

книга1

На обкладинці – українська співачка Тіна Кароль. Серед успішних українських жінок, представлених у книзі — видатні модельєрки і фотографки, музикантки та спортсменки, моделі й балерини, успішні актриси та художниці, письменниці й видавчині, підприємиці та громадські діячки, очільниці культурних інституцій і засновниці благодійних фондів. Усі вони добре відомі в Україні та гідно репрезентують її на світовому рівні. Кожна з них — сильна особистість, що має свій стиль і надихає власним прикладом. Ми з гордістю розповідаємо про українок, які залишають свій слід в історії.

Вихід книги супроводжує спецпроєкт на сайті vogue.ua – серія інтерв’ю, в яких героїні розмірковують про баланс між кар'єрою і сім'єю, публічність та своє розуміння щастя.

Вже з 11 листопада видання можна буде придбати у книгарні “Є”, Bukva, ЦУМ. Також у онлайн- крамницях: Vogue.ua, Symbol.ua, Yakaboo, Amazon, eBay.

I agree