«Медіа Група Україна» – найкращий роботодавець у рейтингу Forbes Україна

Published Mon, 18 January, 15:08

Медіа-холдинг «Медіа Група Україна», керівна компанія, яка об'єднує телевізійні, видавничі та new media проєкти SCM, увійшла до рейтингу «50 найкращих роботодавців України» за версією Forbes Україна та Work.ua.

Forbs_3

У проєкті брали участь 150 великих компаній країни. Понад 11 тисяч співробітників компаній брали участь у голосуванні. Рейтинг формувався за 100-бальною шкалою: 60% підсумкового показника отримали з оцінок співробітників компаній, 20% – з оцінок експертів ринку праці, ще 20% – з інших джерел. Були враховані наступні критерії: лояльність співробітників, рівень винагороди, робоче місце та графік роботи, інформаційна відкритість, соціальний пакет, можливості для розвитку, відчуття захищеності.

«Медіа Група Україна» стала однією із 50-ти компаній, визнаних найкращими роботодавцями країни за версією Forbes Україна та Work.ua. В умовах карантину компанія робить все можливе, щоб взяті на себе зобов'язання перед персоналом були виконані. Заробітна плата виплачується своєчасно та в повному обсязі. Розширено можливості корпоративного медичного страхування. Забезпечено корпоративний трансфер до офісу з огляду на необхідність цілодобового мовлення. Для максимальної безпеки співробітників під час виробничого процесу компанія забезпечує засоби індивідуального захисту, а також регулярну обробку приміщень.

«Перебувати в числі найкращих роботодавців країни – почесно й відповідально. Таке визнання – це, перш за все, оцінка нас як роботодавця нашою командою. І те, що ми отримали найвищі бали за критеріями “лояльність співробітників” і “відчуття захищеності” говорить про правильність обраної стратегії взаємовідносин всередині компанії в умовах карантину. Оперативність в ухваленні рішень, постійна комунікація між керівниками й співробітниками всіх рівнів, відкритість і виконання зобов'язань – завдяки цим принципам ми проходимо непростий період для всієї країни єдиною командою. Ми не зупинили прийом нових співробітників і запуск нових проєктів. І успіх прем'єри нашого гіпершоу “Маска” на телеканалі “Україна” – 5 мільйонів телеглядачів – тому підтвердження. Дякую співробітникам “Медіа Групи Україна” за довіру та вибір нас як роботодавця», – прокоментував Євгеній Бондаренко, директор із управління персоналом «Медіа Групи Україна».

I agree