За ініціативи партнерів «Медіа Групи Україна» в Нью-Йорку відбудеться благодійний концерт на підтримку нашої держави

Сьогодні в Нью-Йорку відбудеться благодійний збір коштів для ЗСУ, біженців та дітей, які постраждали під час війни, розв’язаною росією. Ця акція пройде за ініціативи партнерів «Медіа Групи Україна», RADICAL IMAGINATION (організований Джимом Вреттросом). Одна з їхніх місій - привернути увагу громадськості до болючих питань через благодійні концерти чи шоу.

Концерт триватиме три години. На ньому виступить 4 українських артиста, які працюють та проживають у Сполучених Штатах: Sasha K. Odessa, Vera Tsepkova, Viktoria Vinnik, Borys Maliar. Також заплановано виступ від Margot and the Midnight Tenants. Шоу транслюватиметься Manhattan Neighborhood Network (MNN). Це американська некомерційна організація, яка поширює програми на п’яти телевізійних каналах кабельного телебачення загального доступу у Манхеттені.

Погоджуюсь