Новини

Євген Бондаренко призначений директором з управління персоналом «Медіа Групи Україна»

Опубліковано Ср, 10 квітня, 16:59

35130823_10216787399614789_9001605429205139456_n

До команди професіоналів «Медіа Групи Україна» приєднався Євген Бондаренко. На новій позиції Євген відповідатиме за розробку і послідовну реалізацію HR-стратегії Групи. Євген понад 15 років працює в сфері управління персоналом, стояв біля витоків створення найбільшого і найвідомішого в Україні корпоративного університету Академії ДТЕК. Під його керівництвом Академія ДТЕК пройшла шлях від регіонального навчального центру до освітньої платформи для бізнесу всієї країни. Євген є автором двох бізнес-книг: «На старт. Книга для тих, кому судилося побудувати успішну кар'єру», «HR без бюджету. Робіть більше за рахунок меншого».

Євген Лященко, директор «Медіа Групи Україна»: «За останні кілька років ми збудували в Групі HR-систему, яка допомагає бізнесу досягати поставлених цілей, а співробітникам пишатися тим, що ми є командою успішного медіа холдингу. Було реалізовано безліч проектів по управлінню, розвитку і мотивації персоналу. Наприклад, Медіа Майстерня, яка дозволяє ділитися знаннями як всередині компанії, так і виховувати нове покоління професіоналів в українській журналістиці. Завдяки професійній роботі команди HR протягом останніх чотирьох років, у нас сформована унікальна корпоративна культура, за допомогою якої ми залучаємо й утримуємо яскравих професіоналів. Медіа-галузь стрімко змінюється, і наша команда завжди була в авангарді цих змін. Євген зможе продовжити цю роботу, привнести нові інноваційні підходи в управлінні».

Євген Бондаренко, директор з управління персоналом «Медіа Групи Україна»: «Я люблю розвиватися і рухатися вперед. Завдання, які вимагають нестандартних підходів, особливо ціную і вважаю своєю спеціалізацією. І пропозиція «Медіа Групи Україна» якраз про це. Зараз всі говорять про трансформацію і нові виклики, і медіа бізнес не виняток. Я вірю в те, що сильна команда однодумців, правильна корпоративна культура та інновації в бізнесі дозволять компанії досягти найвидатніших результатів. Цим я і буду займатися в Групі».

«Медіа Група Україна» входить до складу SCM

Конфіденційність та захист персональних даних

Погоджуюсь