Юлія Костецька призначена бізнес-директором «Медіа Групи Україна»

Опубліковано Пт, 2 серпня, 16:28

З 1 серпня 2019 року Юлія Костецька посіла посаду бізнес-директора «Медіа Групи Україна». Юлія володіє великим досвідом роботи в медіа, а саме в продажах реклами та монетизації медійних проектів. Раніше Юлія Костецька посідала посаду директора сейлз-хауса «Медіапартнерство» та директора РА «Медіа Партнерство Баінг», працювала в таких компаніях, як «Видавничий дім УМХ», «Бліц-Інформ», Atlantic Group LTD.

Юлія Костецька

Євгеній Бондаренко, директор «Медіа Групи Україна»: «Наш холдинг знаходиться зараз на важливому та відповідальному етапі розвитку. Нам потрібно визначитися з ключовими цілями і завданнями на найближче майбутнє, стратегією їх реалізації. Звісно ж, всі зміни ми проводимо з фокусом на бізнес-результат та фінансову ефективність, тому для Групи дуже важливі компетенції та досвід Юлії, її орієнтованість на комерційний успіх проектів. Особливо цінно, що Юлія вміє заряджати своєю вірою в перемогу всю команду. Радий, що Юлія Костецька із зацікавленням відгукнулася на пропозицію, і впевнений, що попереду у нас багато надихаючих викликів».

Юлія Костецька, бізнес-директор «Медіа Групи Україна»: «Приєднатися до команди «Медіа Групи Україна» для реалізації стратегії розвитку Групи – велика честь і професійний виклик для мене. Я впевнена в тому, що «Медіа Група Україна» – найбільш прогресивна медійна група на ринку, яка має сильний потенціал у створенні, дистрибуції та монетизації контенту відповідно до нових трендів і викликів часу. Мій досвід управління сейлз-хаузом Групи допомагатиме в трансформації існуючої бізнес-моделі холдингу. Наша мета – забезпечити зростання прибутків Групи, а створення нових продуктів і розвиток перспективних напрямків монетизації контенту – серед пріоритетних завдань, які драйвують і дають енергію для роботи. Мені приємно стати частиною молодої команди професіоналів «Медіа Групи Україна», в якій є оптимізм, мотивація і віра в те, що ми створюємо і розвиваємо».

«Медіа Група Україна» входить до складу SCM

Конфіденційність та захист персональних даних

Погоджуюсь