Новини «Сьогодні» на телеканалі «Україна» заснували премію для відважних українців

Опубліковано Ср, 4 вересня, 16:26

До Дня Незалежності новини «Сьогодні» започаткували премію «Герої Сьогодні», якою відзначатимуть українців, що своїми вчинками заслуговують на особливу повагу. Імена перших нагороджених стали відомі під час святкового ефіру 24 серпня.

Heroes

Щодня новини «Сьогодні» продовжують знайомити нас із історіями співвітчизників, які надихають своєю мужністю, небайдужістю, відданістю, і закликають глядачів ділитися такими історіями.

З нагоди 28-річниці незалежності новини «Сьогодні» нагородили відважних українців новою відзнакою із символічною назвою «Герої Сьогодні». Адже саме небайдужі особистості творять історію незалежної України.

«Під час зйомок сюжетів ми щодня знайомимося з новими людьми. Історії життя деяких з них особливо вражають, тому що є справжнім взірцем мужності. Саме вони надихнули нашу команду на заснування нагороди «Герої Сьогодні». Перші відзнаки отримали восьмеро героїв, але ми впевнені, що неймовірних людей набагато більше. Тому цю премію ми обов’язково вручимо ще багатьом відважним українцям», – поділився планами директор Дирекції інформаційного мовлення, головний редактор телеканалу «Україна» Юрій Сугак.

Першими премію «Герої Сьогодні» отримали:

Юрій Малявін – пасажир маршрутки, який врятував 60 попутників від загибелі через гранату, яку погрожував підірвати один із пасажирів;

Олександр Данилюк – військовий хірург, який за 9 днів у розпал бойових дій зробив пораненим майже 100 операцій без спеціального медичного обладнання;

Володимир Палійчук – пожежник-аматор, без майстерності якого не обходяться професійні рятувальники в селах Франківщини;

Олег Собченко – активіст, котрий рятує річку Рось, важливу притоку Дніпра, від обміління;

Дарина Брикайло та Інеса Матюшенко – дівчата, які здолали онкологію, а тепер допомагають українцям подолати канцерофобію;

Олег Горбатюк –  голова успішної об’єднаної територіальної громади, до складу якої увійшли занедбані села, котрі вдалося відродити;

Віктор Кривобородько та Володимир Рудковський – сільські шерифи, які рятували село від свавілля правопорушників за відсутності правоохоронних органів;

Наталя Попова – громадська активістка, яка виходжує тварин, рятує їх від браконьєрів та знущань у цирках.

Новини «Сьогодні» пропонують українцям розповісти історії людей, які надихають на сильні вчинки. Адже ті, кому хочеться вклонитися та потиснути руку на знак поваги, часто не мають медалей. Розповідати нові історії та ділитися контактами героїв можна через електронну скриньку s-heroes@trkua.tv.

Наприкінці року відбудеться урочисте нагородження відзнакою «Герої Сьогодні».

«Медіа Група Україна» входить до складу SCM

Конфіденційність та захист персональних даних

Погоджуюсь