Контент «Медіа Групи Україна» став доступним на Amazon

Опубліковано Пт, 25 жовтня, 18:46

З жовтня 2019 року вперше на найбільшій міжнародній VOD-платформі Amazon демонструється контент «Медіа Групи Україна» – мелодрама «Чорна квітка».

Amazon

«Чорна квітка» – 4-серійна мелодрама, вироблена компанією Fresh Production Group на замовлення телеканалу «Україна» в 2016 році. Головні ролі виконали Іванна Сахно, Вікторія Малекторович, Ріхард Леперс, Гедімінас Сторпірштіс, Віктор Сарайкін та ін.

В основі сюжету - катастрофа на Чорнобильській АЕС, на тлі якої розгорнулася велика історія кохання. Випускниця педінституту Лера за розподілом направляється у місто Прип'ять – одне із найбільш затишних та добре забезпечуваних міст Радянського Союзу, щоб працювати вчителькою молодших класів. Саме тут вона зустрічає любов всього свого життя – інженера-ядерника Вітаса, і мріє про велику сім'ю. Але події, що відбулися в квітні 1986 р., безповоротно змінили життя героїв фільму.

Ірина Черняк, Директор департаменту продажів контенту «Медіа Групи Україна»: «Для нас це перший досвід роботи з найбільшим сервісом по доставці контенту Amazon. Вимоги до контенту у гравців такого рівня високі, і ми дуже раді, що співпраця з Amazon розпочалася зі знакового для України проєкту. Ця угода ще раз доводить, що в Україні виробляють хороший, якісний контент. Впевнена, що вихід «Чорної квітки» – це лише початок успішного шляху. В роботі – великий пакет контенту, який скоро можна буде подивитися на Amazon».

«Медіа Група Україна» входить до складу SCM

Конфіденційність та захист персональних даних

Погоджуюсь