Серіал «Медіа Групи Україна» вийшов на ринок Близького Сходу

Опубліковано Ср, 20 листопада, 18:47

Незалежний дистрибутор контенту GoQuest Media Ventures уклав угоду з компанією Tanweer Group, провідним дистрибутором Близького Сходу.

Ruby-Ring-Horizontal-800x383

Згідно з умовами угоди, Tanweer Group набуває телевізійні права на серіал «Медіа Групи Україна» «Обручка з рубіном» для показу в регіоні МENA. Мелодрама вийде на  арабському каналі FOX Rewayat, який транслює якісні серіали.

Вироблений «Медіа Групою Україна» (на основі формату KBS), серіал «Обручка з рубіном» (95 х 45’) розповідає захоплюючу історію стосунків двох сестер, Ганни і Яни, життя яких різко змінюються після доленосних подій.

По дорозі на репетицію весілля Ганни та кастинг Яни сестри потрапляють в аварію, внаслідок якої впадають в кому, а їх обличчя стають настільки спотвореними, що їх неможливо розрізнити. Завдяки випадковості, в момент аварії на пальці Яни була рубінова обручка Анни, через що її приймають за сестру. Прийшовши до тями, заздрісна і амбітна Яна вирішує скористатися плутаниною і бреше, щоб отримати все, що мала сестра: її обличчя, любов і все життя. Доки Ганна намагається відновити те, що по праву належить їй, Яна бореться за щастя, яке вкрала у сестри.

Коментуючи угоду, віце-президент GoQuest Media зі закупівель та продажів Джиммі Джордж сказав: «Ця угода стала проривом для нас, оскільки останнім часом спостерігається підйом популярності драм із Центральної та Східної Європи. Регіон MENA відкриває безліч можливостей, і ми хочемо донести цей чудовий серіал якомога більшій кількості глядачів у всьому світі».

Ірина Черняк, директор департаменту продажів телевізійного контенту «Медіа Групи Україна»: «Ми раді, що наші серіали продовжують підкорювати світ. MENA - нова територія для нашого контенту, і ми сподіваємося, що наш серіал сподобається глядачам у цьому регіоні».

«Медіа Група Україна» входить до складу SCM

Конфіденційність та захист персональних даних

Погоджуюсь