«Медіа Група Україна» та телеканал «Україна» здобули статус акредитованого роботодавця АССА

Опубліковано Пн, 6 квітня, 15:43

«Медіа Група Україна» та телеканал «Україна» успішно отримали статус акредитованого роботодавця АССА (Асоціації присяжних сертифікованих бухгалтерів) золотого рівня за напрямком підтримки розвитку студентів. Таким чином, компанії приєдналися до ексклюзивної групи роботодавців, які дбають про розвиток студентів АССА.

Безымянный

Сьогодні АССА є найбільшою глобальною професійною асоціацією, що об'єднує фахівців у галузі бухгалтерського обліку, аудиту, фінансів та менеджменту. Здобуття кваліфікації АССА, яка має світове визнання та репутацію, допомагає фахівцям згаданих сфер у побудові успішної кар'єри в будь-якій галузі, а також засвідчує їх високий професіоналізм, стратегічне мислення та ґрунтовні технічні навички.

Оскільки стандарти ACCA в усьому світі однакові, отримання статусу акредитованого роботодавця дозволяє компаніям бути серед лідерів професії, орієнтуючись на власні можливості навчання та розвитку на основі найкращих практик та стандартів АССА. Долучення до групи роботодавців АССА є значимою подією з точки зору розвитку фахівців «Медіа Групи Україна» та телеканалу «Україна», оскільки сприяє розвитку спеціалістів та посиленню експертизи команди фінансистів.

«Приємно бачити, що все більше компаній в Україні відповідають найкращим світовим практикам у сфері професійного розвитку своїх фінансистів. Вітаємо ТБ канал "Україна" та "Медіа Групу Україна" серед таких», - коментує Жанетта Онищук, Голова Представництва АССА в Україні та державах Кавказу.

«Ми раді та пишаємось отриманням акредитації АССА, оскільки це незалежне засвідчення того, що наші компанії дотримуються високих світових стандартів у галузі навчання професіоналів фінансової сфери, а також докладають багато зусиль для постійного розвитку персоналу», – зазначає Ніна Шестірніна, менеджер з внутрішнього аудиту «Медіа Групи Україна».

ACCA (Асоціація присяжних сертифікованих бухгалтерів; the Association of Chartered Certified Accountants) – найбільша глобальна професійна асоціація, що об'єднує фахівців у галузі бухгалтерського обліку, аудиту, фінансів та менеджменту. Заснована у Великій Британії в 1904 році. АССА об'єднує понад 219 000 членів і 527 000 студентів у 179 країнах. Асоціацією акредитовано понад 7570 роботодавців у всьому світі. Штаб-квартира АССА знаходиться в Лондоні, головний адміністративний офіс – у Глазго. Кваліфікація АССА сприяє особистісному та професійному розвитку випускників у сфері аудиту, фінансів, оподаткування та менеджменту.

«Медіа Група Україна» входить до складу SCM

Конфіденційність та захист персональних даних

Погоджуюсь