Контент «Медіа Групи Україна» виходить на ринок Західної Європи

Опубліковано Пт, 3 липня, 15:00

3

Іспанський дистриб’ютор Big Rights Sl придбав права на документальний фільм, присвячений Чорнобильській трагедії - «Лазуровий пил». Фільм знятий компанією IVORY Films на замовлення телеканалу «Україна». Проєкт буде показаний іспанською мовою.​ Big Rights Sl існує на міжнародному ринку вже 18 років і займається телевізійною дистрибуцією художніх фільмів, документальних проектів, програм і виступає експертом з видавничого та аудіовізуального контенту.

Ще один проєкт, присвячений найбільшій техногенній катастрофі в Україні - «Чорна квітка», був придбаний британською Dazzler Media Limited. Компанія спеціалізується на дистрибуції різножанрового контенту на території Великої Британії та Ірландії. «Чорна квітка» - 4-х серійна мелодрама, вироблена Fresh Production Group на замовлення телеканалу «Україна». Серіал буде дубльований англійською мовою.

Ірина Черняк, директор Департаменту продажів контенту: «Для “Медіа Групи Україна” це перший вихід на ринок Західної Європи, де якісно зроблений контент високо цінується. Також тема Чорнобильської трагедії продовжує викликати зацікавленість в усьому світі».

Нагадаємо, що проекти «Лазуровий пил» та «Чорна квітка» доступні глядачам Amazon Prime Video.

«Медіа Група Україна» входить до складу SCM

Конфіденційність та захист персональних даних

Погоджуюсь