Перший ювілей «Медіа Групи Україна»

Опубліковано Вт, 4 серпня, 15:01

10-річний ювілей «Медіа Групи Україна» припав на непростий час пандемії і життя у новій реальності, але чим складніші виклики, тим швидше, сміливіше та відповідальніше необхідно діяти. Історія медіа-холдингу розпочалася 27 років тому з телеканалу «Україна», який і нині є флагманом «Медіа Групи Україна». Через 17 років, у серпні 2010-го, була заснована «Медіа Група Україна», яка за 10 років стала найпотужнішою, провідною, диверсифікованою медіа-компанією на українському медіаринку.

Infogr-1

Сьогодні до складу «Медіа Групи Україна» входять різні активи, які доповнюють один одного, розвивають та працюють у синергії: національний телеканал загального інтересу «Україна», інформаційний телеканал «Україна 24», телеканали НЛО TV та Індиго TV, телеканали «Футбол 1/2/3», міжнародні канали Ukraine 1/Ukraine 2 і NLO TV 1/NLO TV 2, телеканали «Донбас», «34 телеканал», «Сигма», медіа-агенція повного циклу «Медіа Партнерство Баінг», оператор супутникового мовлення Xtra TV, ОТТ-платформа OLL.TV, продакшн-компанії «Теле Про» та «Допоможемо ТБ», «Новинна Група Україна», мультимедійна платформа СЬОГОДНІ – теленовини «Сьогодні», сайт segodnya.ua; кросплатформний проєкт Vogue.UA. Кожен із активів «Медіа Групи Україна» є лідером у власному сегменті, а безперебійну високоякісну роботу їм забезпечує команда професіоналів, яка нараховує 2169 осіб.

Ми – лідери у виробництві. За 10 років усі активи медіа-групи виробили 53418 годин прем’єрного контенту, що дорівнює 6 рокам і 35 дням безперервного телепоказу. Наші серіали дивляться не лише в Україні, але й за кордоном – на 100 територіях світу. Наші актори розмовляють хінді, в’єтнамською, суахілі, арабською, іспанською, італійською, грузинською, македонською, латвійською, естонською та іншими мовами.

Ми – кросплатформні та багатогранні. Наші серіали, програми, шоу, історії люблять і цінують глядачі й читачі. Загальне щомісячне охоплення платформ «Медіа Групи Україна» становить близько 31 млн осіб, а це – 76,62% постійного населення України 2019 року віком 4 +.

Стратегія «Медіа Групи Україна» – бути там, де є наш глядач, читач, користувач і надавати йому якісний різножанровий контент. Тому ми постійно змінюємось, експериментуємо та розвиваємось. І на доказ тому, в 2019 році ми запустили інформаційний канал «Україна 24», який сьогодні визнаний найдинамічнішим новинним каналом України. Також із червня 2020 року ми активно працюємо над створенням єдиної платформи, об’єднавши свої OTT- та DTH-сервіси.

Ми – велика екосистема, яка розвивається і виходить на нові рівні кожного дня.

«Медіа Група Україна» входить до складу SCM

Конфіденційність та захист персональних даних

Погоджуюсь