Xtra TV об’єднує технології для своїх користувачів

Опубліковано Пн, 14 грудня 2020, 15:59

Наприкінці року Xtra TV підготував для своїх глядачів зручну опцію – перегляд фільмів і серіалів на смартфонах та планшетах. Для реалізації відеотеки за запитом DTH-провайдер скористався OTT-технологією партнерського застосунку OLL.TV.

1200 600 oll tv 29

Із 14 грудня супутниковий провайдер Xtra TV відкрив своїм абонентам можливість на додачу до популярних українських та міжнародних каналів переглядати також фільми та серіали у відеотеці на OLL.TV. Запропонована бібліотека поєднала в собі понад 3500 фільмів, серіали від провідних світових студій, мультфільми й популярні розважальні програми. Таким чином, Xtra TV став першим супутниковим оператором в Україні, що надає комплексну послугу для своїх абонентів – і супутникове ТБ, і ТБ через інтернет.

«Головна наша місія – комфорт глядацького перегляду, тож ми постійно працюємо у цьому напрямі. Ми перші запустили можливість для користувачів супутникового ТБ дивитися преміальні канали Футбол на сайті та в мобільному застосунку Xtra TV. Рік тому, спираючись на зворотний зв'язок від потенційних та існуючих користувачів, додали до переліку пристроїв для перегляду САМ-модулі. Нині, спостерігаючи зростання популярності відео за запитом, ми забезпечили абонентам перегляд фільмів і кращих світових серіалів, коли це зручно їм. Для реалізації було обрано платформу інноваційного продукту Медіа Групи Україна – сервіс OLL.TV. Послуга буде доступною виключно для наших абонентів, які користуються супутниковим обладнанням, а її вартість складе лише 29 грн/міс. Місяць перегляду фільмів, серіалів HBO, мультфільмів та шоу в HD-якості за ціною філіжанки кави. Гадаю, така цінова доступність у поєднанні з преміальним контентом і зручністю перегляду забезпечать новій послузі велику популярність серед глядачів Xtra TV», – зазначив Юрій Чередничок, директор ТОВ «Екстра-ТВ».

«Медіа Група Україна» входить до складу SCM

Конфіденційність та захист персональних даних

Погоджуюсь