Канал «Україна 24» дивляться понад 23 млн домогосподарств за кордоном

Опубліковано Вт, 23 березня, 11:15

Контент інформаційного телеканалу  «Україна 24» доступний у Польщі, Словаччині, Канаді, Ізраїлі, Молдові, Білорусі, ОАЕ, на Кавказі та в країнах

«Україна 24» уже покриває понад 23 млн домогосподарств за кордоном і продовжує перемовини з провідними постачальниками телекомунікаційних послуг.

U24_World_Release41

Станом на березень 2021-го найбільше покриття «Україна 24»  в Польщі та Словаччині.  Телеканал входить до базового пакету послуг провайдерів цих країн. Глядачі 24 години на добу можуть безкоштовно переглядати улюблені інформаційні програми.

«У Польщі інформаційний телеканал "Україна 24" покриває 3,5 млн домогосподарств (зокрема й DTH Canal+), співпрацює з провідними польськими постачальниками кабельного та супутникового ТБ – компанією Orange Polska (обслуговує 350 тис. домогосподарств) і Vectra (680 тис. домогосподарств). У травні повинні увімкнути UPC Polska та Cyfrowy Polsat (DTH). Цими службами користуються 1,2 млн та 3,5 млн домогосподарств відповідно», – розповіла керівник відділу дистрибуції міжнародних каналів і HoReCa Тетяна Волощенко.

У Словаччині контент українського мовника  транслюють 85 провайдерів з покриттям 1,5 млн домогосподарств. Телеканал присутній у єдиному в країні DTH-провайдері Antik Telecom (35 тис. домогосподарств).

«В Ізраїлі співпрацюємо з одним із найбільших провайдерів країни – HOT. У Канаді телепослуги надаємо через ОТТ-сервіси. Ethnic Channels Group – найбільший дистриб’ютор етнічних телеканалів у Канаді – обіцяє нам покриття 2 млн домогосподарств», – додала Тетяна Волощенко.

Глядачі країн Кавказу можуть ознайомитися з новинами каналу через застосунок FEEDC. Його можна завантажити на ґаджет або ж відкрити через веб-інтерфейс. Загалом FEEDC користуються 2 млн абонентів Вірменії, Азербайджану, Росії, Білорусі, України й Молдови. Нині сервіс також активно виходить на ринок США.

В ОАЕ та країнах MENA налагоджена співпраця із HoReCa, що спеціалізується на обслуговуванні готельно-ресторанного бізнесу й забезпечує контентом більш ніж 200 готелів.

Окрім цього, канал «Україна 24» підписав договір з дистриб’ютором Content STV Media у Молдові. Наразі також продовжуються переговори з дистриб’ютором NBCUniversal, гігантом американського телекому AT&T (США), з YES (найбільший провайдер Ізраїлю), а також з найбільшим провайдером в Португалії Altice MEO.

«Медіа Група Україна» входить до складу SCM

Конфіденційність та захист персональних даних

Погоджуюсь