Володимир Бородянський став членом Наглядової ради «Медіа Групи Україна»

Опубліковано Ср, 24 березня, 10:22

Успішний медіаменеджер, міністр культури, молоді та спорту України в 2019-2020 рр. Володимир Бородянський увійшов до складу Наглядової ради «Медіа Групи Україна».

Володимир Бородянський

Володимир долучиться до визначення шляхів стратегічного розвитку Групи. У фокусі його уваги перебуватиме формування контентної стратегії активів та її ефективна реалізація. Величезний управлінський досвід Володимира дозволить зберегти й посилити лідерство «Медіа Групи Україна» на медійному ринку країни.

Володимир Бородянський, член Наглядової ради «Медіа Групи Україна»:

«Моя роль – разом із менеджментом МГУ розробити такі зміни в Групі, які збільшать частку топового художнього й нехудожнього розважального контенту та забезпечать його економічну ефективність. Разом ми створимо таку модель розвитку, яка, по-перше, буде забезпечувати лідерство телеканалу „Україна“ (перевага над найближчим конкурентом у 2020 році за часткою перегляду склала 70%!), а по-друге, відповідатиме на виклики 2025-2030 років, та додасть Групі сили для ефективної конкуренції на нових і вже звичних ринках».

Олександр Баринов, голова Наглядової ради «Медіа Групи Україна»:

«МГУ – безумовний лідер у виробництві кіносеріальної продукції та телевізійних розважальних шоу. І саме лідерство дає нам чітке уявлення, наскільки важлива контентна стратегія для досягнення успіху на такому висококонкурентному ринку, яким є медіаіндустрія України. Я радий, що Володимир погодився приєднатися до Наглядової ради МГУ. Він володіє унікальним особистим досвідом і масштабним баченням подальшого розвитку ринку контенту в Україні та світі».

Євгеній Бондаренко, директор «Медіа Групи Україна»:

«Медіаринок завжди був однією з найбільш динамічних і передових індустрій, а зараз ми взагалі знаходимося на етапі тектонічних змін ландшафту галузі. І для того, щоб бути лідерами, а значить, виправдовувати й перевершувати очікування наших глядачів (як, наприклад, у нас вийшло у випадку з шоу «Маска»), потрібно не тільки відповідати цим змінам, а й самим їх ініціювати. Посилення Наглядової ради „Медіа Групи Україна“  – логічний крок у розвитку холдингу. Я особисто багато працював разом із Володимиром Бородянським у минулому та знаю, який значний внесок він робить у проєкти, якими займається. Упевнений, що МГУ багато здобула від такого призначення».

«Медіа Група Україна» входить до складу SCM

Конфіденційність та захист персональних даних

Погоджуюсь