Андрій Тюленєв став головним директором з доходів «Медіа Групи Україна»

Опубліковано Ср, 9 червня, 8:30

Андрій Тюленєв призначений головним директором з доходів (Chief Revenue Officer) «Медіа Групи Україна». Андрій має значний досвід роботи в медіа, зокрема в галузях реклами, спонсорства, а також розробки, виведення на ринок та вдосконалення нових продуктів. Раніше Андрій обіймав посаду генерального директора StarLight Brand Content,  зробив значний внесок у розвиток індустрії як Член Правління Європейської групи телевізійної та радіореклами (European Group of Television Radio Advertising – EGTA). Андрій має диплом МБА Лондонської бізнес-школи.

Андрій Тюленев

Андрій Тюленєв, головний директор з доходів «Медіа Групи Україна»: «Ми є свідками тектонічних зсувів у медіа в усьому світі, тож нам випав шанс очолити зміни в індустрії на ринку України. Вважаю, що «Медіа Група Україна» найбільше готова до таких завдань та має розвиватися як сучасний медіабізнес швидше за інших учасників ринку. Змінювати комерційні продукти Групи та формувати новий попит ринку, забезпечувати стабільне фінансування мовлення, виробництво контенту, розвиток цифрових активів – неабиякий виклик. Тому я з радістю приєднуюся до команди професіоналів, які формують майбутнє медіа в нашій країні та поза її межами».

Євгеній Бондаренко, директор «Медіа Групи Україна»: «Як бізнес, орієнтований на економічну ефективність, ми хочемо розвивати перспективні напрямки та збільшувати доходи Групи, адже маємо для цього всі необхідні ресурси. Ексклюзивний контент та талановита команда фахівців – від креативної команди на знімальному майданчику проєктів до досвідчених експертів у власній медіа-агенції повного циклу – одні з наших яскравих переваг. Ми високо цінуємо досвід, авторитет та експертизу Андрія і раді вітати його в команді МГУ».

Андрій Тюленєв з 2018 року обіймав позицію генерального директора StarLight Brand Content, дому продажів групи StarLightMedia. До цього працював на керівних посадах на каналі СТБ та в «Українському медіа холдингу». Загалом у медіа з 1995 року, розпочинав кар’єру репортером у пресі.

Тривалий час Андрій опікувався напрямком спонсорства та брендованого контенту в Європейській групі телевізійної та радіореклами (EGTA) як Член Правління цієї впливової індустріальної асоціації, яка об’єднує всіх лідерів індустрії на континенті.

Андрій має вищу освіту за спеціальністю «Журналістика» та ступінь Master of Business Administration від однієї з кращих за світовими рейтингами бізнес-шкіл London Business School. Також має дипломи з програмування та від IAE Business School у Буенос-Айресі.

«Медіа Група Україна» входить до складу SCM

Конфіденційність та захист персональних даних

Погоджуюсь