На каналі «Україна 24» стартує підсумковий проєкт «Велика п'ятниця»

Опубліковано Чт, 10 червня, 17:25

11 червня о 18:00 «Україна 24» презентує програму «Велика п'ятниця», ведучими якої стануть праймові обличчя інформаційного каналу.

Велика п'ятниця

«Наш глядач вибагливий і обізнаний. Щоб втримати його увагу та бути завжди цікавими, ми маємо докладати максимум зусиль. Тому наша команда постійно знаходиться у пошуку: експериментуємо з форматами, з подачею, з часом. І це дає свої результати. Я не хочу розкривати зараз інтригу «Великої п'ятниці», але можу сказати – це буде час, коли всі зірки зійдуться разом: кращі ведучі, кращі майданчики, кращий час для наших глядачів. Україні не вистачає відкритої дискусії про наше майбутнє. І щотижневе підсумкове шоу «Велика п'ятниця» покликане це змінити», – зазначив головний редактор НГУ Юрій Сугак.

Глядачів чекатимуть авторські інтерв'ю, незвичний новинний формат та обговорення найрезонансніших тем тижня. Так щоп'ятниці Василь Голованов, Наташа Влащенко та Тигран Мартиросян позмінно розпочинатимуть щотижневу дискусію о 18:00.

Вже о 20:00 інформаційний ефір «Великої п'ятниці» продовжить Віолетта Логунова. Ведуча зробить огляд найважливіших подій, а також запросить героїв тижня у студію каналу.

11 червня Євгеній Кисельов, Василь Голованов і Віолетта Логунова разом розпочнуть інтерв’ю з гостем в третій частині проєкту, який пройде у форматі meet the press із залученням інших журналістів.

Найщільніша концентрація різноманітних думок та висновків – щотижня у шоу «Велика п'ятниця» на каналі «Україна 24».

«Медіа Група Україна» входить до складу SCM

Конфіденційність та захист персональних даних

Погоджуюсь