Прес-релізи

Нет ни одной записи.

Фінансовий директор «Медіа Група Україна» Євген Лященко увійшов до ТОП-50 найкращих CFO країни

Опубліковано Ср, 9 квітня 2014, 15:07

Фінансовий директор холдингу "Медіа Група Україна" Євген Лященко, увійшов до числа переможців рейтингу "ТОП-50 найкращих фінансових директорів України", опублікованого "Інвестгазетою", № 13, 07-13.04.2014.

ИнвестгазетаАби визначити ТОП-50 найкращих фінансових директорів України редакція "Інвестгазети" спільно з партнером проекту рекрутинговою компанією Talent Advisors склала лонг-лист із 110 претендентів - CFO найбільших компаній за версією журналу «ТОП-100». За допомогою залучених експертів з Talent Advisors, KPMG, Concorde Capital, Ernst & Young, Horizon Capital були обрані 50 найкращих фахівців у галузі управління фінансовими ризиками бізнесу. При виборі враховувалися такі особисті заслуги претендентів, як ефективність роботи їх департаменту, фінансові показники компанії, угоди з акціонерним капіталом, інновації у фінансових процесах та інші.

До ТОП-50 CFO України увійшли представники різних сфер бізнесу. Як зазначає видання, "всі вони мають різний досвід роботи, різні цілі та завдання, але всіх їх об'єднує те, що вони зуміли перебудувати фінансові потоки своїх організацій, та не тільки втримали бізнес на плаву у важкі часи, а й поліпшили ключові показники".

До числа переможців рейтингу увійшло відразу 9 представників різних активів Групи СКМ, серед яких і фінансовий директор холдингу "Медіа Група Україна" Євген Лященко.

Євген Лященко, фінансовий директор "Медіа Групи Україна":
"Я вдячний шановним експертам рейтингу за високу оцінку моєї роботи. Головним у роботі фінансового директора вважаю професіоналізм, відповідальність, стратегічне бачення завдань та перспектив розвитку компанії. Робота не на миттєвий результат, а стратегічне зростання є ключовим правилом "Медіа Група Україна", що дозволяє мені реалізуватися як професіоналу повною мірою".

«Медіа Група Україна» входить до складу SCM

Конфіденційність та захист персональних даних

Погоджуюсь